Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία του και κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Μόνο Με Σένα»
Ο απόλυτος hit-maker τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό dance disco pop κομμάτι να μας βάλει σε groovy mood για το καλοκαίρι.Στο «Μόνο Με Σένα» τη μουσική υπογράφει, όπως πάντα, ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Γιαννόπουλο.Το «Μόνο Με Σένα» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Γιώργος Σαμπάνης μετά το επιτυχημένο «Ποιος Τυχερός», ένα τραγούδι στο οποίο το κοινό του επιφύλασσε ενθουσιώδη υποδοχή από το πρώτο κιόλας άκουσμα του.
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο μεταδίδεται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς ολόκληρης της Ελλάδας, είναι πλέον διαθέσιμο στις υπηρεσίες streaming και αναμένεται να δημοσιευθεί και στο YouTube τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζεται για ένα ακόμα καλοκαίρι να συναντήσει το κοινό του στους ανοιχτούς χώρους. Ήδη έχει ανακοινώσει την πρώτη συναυλία του, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 20 Ιουνίου, με guest την Παυλίνα Βουλγαράκη.
Το νέο single «Μόνο Με Σένα» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
 

Leave a Comment