Πριν από μόλις λίγες ημέρες, μετά το πάρτι της ένωσης, ο Στέλιος Ρόκκος παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Survivor All Star.

Mάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αγωνιστεί κι ο ίδιος ενάντια στον Γιώργο Λιανό. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο παρουσιαστής είχε εξηγήσει στους παίκτες ότι εκείνος κι ο Στέλιος Ρόκκος είχαν μια «κόντρα», την οποία θα έλυναν στον στίβο μάχης.
Όπως είχε πει ο Γιώργος Λιανός, το έπαθλο του νικητή ήταν η κιθάρα που κρατούσε ο Στέλιος Ρόκκος, κατά τη διάρκεια του πάρτι της ένωσης.
Στη συνέχεια, καλωσόρισε τον τραγουδιστή στον αγώνα, και εκείνος δέχτηκε ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους παίκτες. «Δεν θέλω να μου χαρίζετε», είχε πει ο Στέλιος Ρόκκος, πριν ξεκινήσουν να σημαδεύουν τον στόχο.Οι παίκτες αμέσως έσπευσαν να δώσουν τις συμβουλές τους στον ερμηνευτή, λέγοντάς του να προτιμήσει τα «τσουβαλάκια» και όχι τους δίσκους, για να μπορέσει να ρίξει πιο εύκολα τα τοτέμ, με τον Γιώργο Λιανό να διακόπτει λέγοντας: «Παρακαλώ, όχι βοήθεια από τον πάγκο».Τελικά, νικητής αναδείχθηκε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει τελικά, την κιθάρα του.
Τη συνολική εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο μοιράστηκε ο τραγουδιστής με τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στη λεζάντα έγραψε: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία αυτό το ταξίδι μας. Και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως ΔΕΝ είναι καθόλου εύκολο να είσαι survivor».
 
 

Leave a Comment