Τα αποτελέσματα των εκλογών 2023 σχολίασε η Άντζυ Σαμίου, η οποία δεν έχει κρύψει τα τελευταία χρόνια την προτίμησή της στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα.

Η τραγουδίστρια, η οποία απέχει από το τραγούδι αλλά έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεσήμανε για το double score της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ πως «είμαστε άξιοι της μοίρας μας».Συγκεκριμένα, η Άντζυ Σαμίου σχολίασε στο προσωπικό της προφίλ στο Τwitter:«Οι Έλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε ακόμη πιο πικρά , γιατί δεν θα σταματήσουν πουθενά και δεν θα αφήσουν όρθιο τίποτα».
 
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του στις Εκλογές, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο πόσο του στάθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργός.«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην Δάφνη, τον Κωνσταντίνο την Σόφια και την Μαρέβα, για όλη τη στήριξη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Leave a Comment