Η H&M γιόρτασε την νέα designer συνεργασία της με τον εμβληματικό οίκο Mugler, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών.

Από αυτή τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η πάντα ανατρεπτική και fashion forward Τάμτα η οποία επιλέχθηκε ως η κεντρική fashion ambassador της συλλογής Mugler H&M στην Ελλάδα.
Η Τάμτα παρουσίασε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση performance υψηλών προδιαγραφών, με 80s, 90s αναφορές αλλά και μεγάλες επιτυχίες της, ενώ μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους της λαμπερή βραδιάς. Η Τάμτα επέλεξε να αποκαλύψει αποκλειστικά δύο νέα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά και μάλιστα πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία της που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 2 Ιουνίου. Τα uptempo τραγούδια που έχουν pop dark αισθητική, έχουν τίτλο “Αυταπάτη” και “Identity Crisis” που είναι και ο τίτλος του νέου album.
 
 
Η Τάμτα, πάντα αυθεντική, δεν ακολουθεί τα στερεότυπα και πολύ συχνά αυτό αντικατοπτρίζεται στην εικόνα της και πλέον πολύ πιο έντονα και στην μουσική της. Η ελευθερία έκφρασης, o σεβασμός και η αποδοχή της ταυτότητας κάθε ατόμου είναι βασικές αξίες που μοιράζονται η Τάμτα με τον οίκο Mugler. Δεν είναι τυχαίο που τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο η fashion forward Τάμτα, έχει συνδεθεί άμεσα με τον οίκο Mugler. Πρόσφατα, στο launch του νέου αρώματος του οίκου στο Παρίσι αλλά φυσικά και στο global αποκλειστικό launch της συλλογής Mugler H&M που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, όπου την είδαμε να φωτογραφίζεται με ambassadors του Mugler όπως την Dominique Jackson, γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημοφιλή σειρά του Netflix “Pose”, την Aquaria νικήτρια του γνωστού τηλεοπτικού show “RuPaul’s Drag Race” και την δική μας Σοφία Χατζηπαντελή.
Το album “Identity Crisis” που θα κυκλοφορήσει από την Minos EMI, a Universal Music Company, περιέχει 10 νέα τραγούδια και αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού δεν θυμίζει μουσικά την Τάμτα που γνωρίζουμε. Η Τάμτα, σε πρόσφατη συνέντευξη εξέφρασε την ανάγκη της για καλλιτεχνική αλλαγή, δήλωσε πιο δημιουργική και διαυγής από ποτέ και ενθουσιασμένη να μοιραστεί την νέα δισκογραφική δουλειά.
 

 
 

Leave a Comment