Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος sτην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», όπου μίλησε για τον μικρό αδελφό του, αλλά και για την πορεία του στο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Πολλές φορές όταν ξυπνάω αυτό που σκέφτομαι και μου έρχεται στο μυαλό, είναι ότι θα ήμουν ένας άχρηστος, αν δεν ήμουν τραγουδιστής».«Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Εκτός αν έκανα κάτι μέσα στην παραγωγή. Μου αρέσει πάρα πολύ η πολιτική κλπ, μου έχουν κάνει προτάσεις, αλλά “όχι”. Με ακολουθεί αυτό που μου είχε πει η Άννα κάποια στιγμή ότι “εμείς σε μια πίστα θα πεθάνουμε”», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε για τον ρόλο του στα φωνητικά και αναφέρθηκε, επίσης, στην εμπειρία του από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.«Δεν έχω πάει στη Eurovision για φωνητικά, έχω πάει μόνο solo, μόνο μπροστά και ήμουν ψωνάρα. Όποιος τραγουδιστής πει ότι δεν είναι -καλώς εννοούμενο- ψώνιο θα είναι ψεύτης. Μόνο ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ίσως δεν είναι, είναι τόσο αντι-σταρ», διευκρίνισε ο τραγουδιστής.
 
Η σχέση του με τον μικρότερο αδελφό του
 
Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε: «Γεννήθηκε 24 Αυγούστου και 27 Αυγούστου του ’94 έφυγα για την Κρήτη. Εκεί τον έχασα μόλις γεννήθηκε, μετά ο στρατός και μετά, με τις συναυλίες της Άννας Βίσση, ήρθα στην Αθήνα. Ερχόταν στην Αθήνα με τη μητέρα μου. Αυτός ήθελε να γίνει τραγουδιστής από μικρός και έβλεπε τους καπνούς και εντυπωσιαζόταν. Όταν ήταν στην αυλή, έπερνε το ταλκ και την πέταγε για να κάνει καπνό και η μάνα μου φώναζε».
«Τον ζω τώρα καλά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαστε σαν δύο πολύ καλοί φίλοι. Μέσα στην ανωριμότητά του, είναι πολύ καλό παιδί και τον βλέπω ότι τα τελευταία χρόνια που είναι και μαζί μου, ανδρώνεται κιόλας», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.
 
Φωτογραφία: NDPPHOTO 

Leave a Comment