Στη Νέα Υόρκη πέτυχε ο φωτογραφικός φακός τον Νίκο Οικονομόπουλο, σε μια άκρως street style εμφάνιση.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε ένα total white look το οποίο συνδύασε με ένα jean jacket και έκλεψε τις εντυπώσεις!Ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και όχι άδικα και κάθε τραγούδι του καταφέρνει μέσα σε λίγες μόνο μέρες να παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα και σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά, ενώ οι φανς του δεν σταματούν να το τραγουδούν.
 
 
Ο ίδιος έχει διαγράψει πολύ μεγάλα βήματα στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για για τις ανάγκες μιας προγραμματισμένης συναυλίας.
 
 
 
Είναι γνωστό πως ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει πολύ καλή σχέση με τον Θεό και την θρησκεία. Πολλές φορές επικαλείται στις συνεντεύξεις του τα Θεία και μάλιστα, έχει πει πολλές φορές πως πιστεύει.Ο Νίκος Οικονομόπουλος ακόμα και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, συχνά πυκνά δημοσιεύει άρθρα και θέματα που έχουν να κάνουν με τον Χριστιανισμό.Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα έψαλε το “Χριστός Ανέστη” σε ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν!
 
 
Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Leave a Comment