Ο Δημήτρης Μπάσης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και την απόφασή του να αλλάξει το επίθετό του.
Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, δήλωσε: «Είθισται οι τραγουδιστές να μετράμε τη διαδρομή μας από τη δισκογραφία, γιατί αυτό είναι το επίσημο, το καταγεγραμμένο, ακόμα κι αν τραγουδάς από έφηβος».«Ήμουν για τρία χρόνια μαζί με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κάποια στιγμή κάνει τον κύκλο του όλο αυτό το πράγμα και σταματάνε οι παραστάσεις και βρίσκω τον δρόμο μου δίπλα στον Χρήστο Νικολόπουλο. Ένας μουσικός, ο Δημήτρης Μαριολάς, που ήταν με την Άλκηστη μου είπε ότι θα μιλούσε στον Χρήστο Νικολόπουλο για να με ακούσει», συμπλήρωσε.
Στη συνέχεια, μίλησε για την αλλαγή του επιθέτου του: «Το επίθετό μου το άλλαξα, όταν πρωτοξεκίνησα στο Κιλκίς το 1991. Ο Κώστας Φαλκώνης μου είπε ότι “πρέπει να το κάνεις πιο εύηχο, αφαίρεσε τα τρία πρώτα γράμματα”. Δεν ξέρω γιατί».
Τέλος, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Η ταυτότητά μου ακόμα γράφει Μπίμπασης. Οι περισσότεροι βέβαια, με ξέρουν ως Μπάση, οπότε το Μπίμπασης… Ναι πω όμως, πως και εγώ γενικά δεν το χρησιμοποιώ».
 

Leave a Comment