Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του  στην Αίγινα με την Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο τραγουδιστής έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών για τον γάμο του, ενώ ξεκαθάρισε και για το σχετικό βίντεο που είχε ανεβάσει και το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.«Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης ήμουν συγκινημένος. Το βίντεο ήταν πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισα τη θέση μου… Άμα ακούσετε το ποίημα, τα λέει όλα» 
δήλωσε.
 
Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις
 
Ο Πάνος Μουζουράκης μέσα από ένα ποίημα που δημοσίευσε σε βίντεο στο YouTube, είχε καλέσει τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον ίδιο, ωστόσο, αν τελικά κάποιος από αυτούς πήγαινε με κάμερες στον γάμο, εξηγούσε τον τρόπο με τον οποίο θα του συμπεριφερθεί.
 
Το ποίημα του Πάνου Μουζουράκη
 
«Σε τούτη εδώ την εποχή, που προς διαόλου πάμε, μου είπαν κάτι κοντινοί δεν πρέπει να μιλάμε. Και πως για να πάμε μπρος, θέλει ένα βήμα πίσω. Μα δυσκολεύομαι εγώ, να μην διαφωνήσω. Γι’ αυτό λοιπόν με σύνεση απ’ τα κοινά απέχω για να φυλάω τον κ… μου και τον μισό να έχω. Μα πλησιάζει ο γάμος μου, και όχι να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω.Αφού το μέρος βγάλατε την ώρα και την μέρα. Το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ λοιπόν ας μείνει εδώ, αν και με τιμάει να θεωρείται ο γάμος μου θέμα που πουλάει.
Μα είναι προσωπική στιγμή και ας φαίνεται του τρελού πως με παντρεύεται το πλάσμα αυτό ενώπιον του Θεού. Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί, που μας πήρανε χαμπάρι.Χάρη σ’ εσάς, που θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ, την ημέρα αυτή να ζήσω. Να νιώσω το μυστήριο, την αγωνία, την λαχτάρα, να κλάψω, να συγκινηθώ, να πω μια σαχλαμάρα. Πολύ θα ναι το άγχος μου και θα ναι παραπάνω, αν πρέπει να σας αρνηθώ μία δήλωση να κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά απ’ τον φακό σας, έχω δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τον δικό σας.
Κι αν όλα αυτά που είπα εδώ δεν είναι αρκετά, σηκώνω ψηλά τα χέρια μου και καλή καρδιά. Κατανοώ είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το ‘χουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημονεύμα όπως λένε και στην Αμερική, όλα σε καλό πνεύμα. Κι άμα παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω. Κι όποιος έχει την μύγα μου, ας μου την φέρει πίσω.Πίσω λοιπόν στο θέμα μου, παρακαλώ, δεν σας ζητάω. Θα σας κεράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Να θυμηθείς που ήσουν παιδί, τις συμβουλές μεγάλων, αν θέλεις να σε σέβονται να σέβεσαι τον άλλον. Και η επιθυμία μου, που να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε.Νομίζω το παράκανα, αφέθηκα στον οίστρο κάτι μέσα μου, μου λέει το μισό το ποίημα σβήστο. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείται. Για ένα πλάνο, μία φωτό, κάτω από το λιοπύρι, εμείς θα τους κεράσουμε κι’ αυτούς ένα ποτήρι. Δημοσιογράφους, κάμερες, κρυμμένους παπαράτσι, απλά για να το ξέρετε, δεν θα είσαστε εντάξει!
Α! και υστερόγραφο, παραλίγο να το ξεχάσω. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση, εσάς να διορθώσω. Αλλά γράφτηκε κάτι που δεν ισχύει ωστόσο. Ότι οι κουμπάροι θα είναι 6 στον αριθμό ενώ η αλήθεια είναι θα είναι 5. Αυτά! Βέβαια σκέφτηκα κουμπάρο πέμπτο να πω τον πατέρα Αντώνη και αν δεν δεχότανε αυτός θα έλεγα τον… Μα στον έναν φορτώσαν σκάνδαλα, τραβάει μεγάλο ζόρι και ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο “Fame Story”».
 
 

Leave a Comment