Ο Πάνος Μουζουράκης με ένα δικό του ποίημα θέλησε να στείλει τα μηνύματά του για τον γάμο του, την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και τον πατέρα Αντώνιο με βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, με τίτλο «Υπομνημονεύματα».

Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν η παράκληση του γνωστού μουσικού από τα μέσα ενημέρωσης να απέχουν και να μην ασχοληθούν παραπάνω με το χαρούμενο γεγονός. Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε κάποιες αιχμές για τον τρόπο που τα ΜΜΕ έχουν χειριστεί τις ειδήσεις για την προσωπική του ζωή και με τρόπο χιουμοριστικό ζήτησε να σταματήσουν να κάνουν λόγο για τον γάμο του και να μην προσπαθήσουν να βγάλουν φωτογραφίες ή βίντεο από την τελετή.Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω».
«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι», είπε τέλος ο γνωστός καλλιτέχνης.
 

Leave a Comment