Η Άννα Βίσση έδωσε μια συνέντευξη, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου σε συνέντευξη Τύπου και μιλώντας στους δημοσιογράφους, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», δήλωσε αρχικά: «Χθες τη νύχτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Προσπαθούσα να γράψω κάποια πράγματα και λέω τώρα “δεν τις συμπαθώ πολύ τις συνεντεύξεις Τύπου”. Δεν φταίτε εσείς για αυτό, εγώ φταίω. Δεν μου αρέσει να πουλάω αυτό που κάνω, προτιμώ να τραγουδώ. Αποσυντονίζομαι έτσι, σε τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι δεν φουσκώνω από υπερηφάνεια για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα».«Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες, αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία για μένα. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά, αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα γίνει, όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.
Δεν παρέλειψε φυσικά, να αναφερθεί στον «συνοδοιπόρο» της στη μουσική και πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα. «Θέλω να σταθώ πολύ λίγο στον τελευταίο άνθρωπο, που για μένα είναι ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο μοιράζομαι όλα αυτά τα 50 χρόνια. Είναι ο Νίκος Καρβέλας. Εδώ χειροκροτάμε», είπε.
«Αφού ζήσαμε και την ανθρώπινη σχέση, παντρευτήκαμε, ερωτευτήκαμε… Εκείνος με ερωτεύτηκε στο τέλος της εφηβείας μου, εγώ πέντε χρόνια μετά. Το φοβόμουν στην αρχή. Είναι ένας πανέξυπνος, παρορμητικός άνθρωπος που τότε ακόμα, δεν είχα δημιουργήσει τη δική μου προσωπικότητα, ώστε να μην τον φοβάμαι και μόνο τύχη θα μου έφερνε. Αφού ζήσαμε την κανονική μας σχέση, ζήσαμε μία άλλη πραγματικότητα που ήταν μία μαγεία. Ήταν ένα κάρμα. Με τα τραγούδια του, μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας και το ελιξίριο της αιωνιότητας της καλλιτέχνιδας Άννας Βίσση», συμπλήρωσε κλείνοντας.
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Leave a Comment