Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή τη φετινή του περιοδεία.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν θα τραγουδήσει και στη Μύκονο, όπως συνήθιζε κάθε χρόνο λόγω του ντόρου που έχει προκληθεί με τα αυθαίρετα.«Η Μύκονος διανύει την τέλεια καταιγίδα. Όλα ήρθαν και έδεσαν να το πω έτσι, με αποκορύφωμα τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, με όλα αυτά που γίνονται, που καλώςγίνονται, αλλά ίσως ο χρόνος να μην είναι κατάλληλος.
Όταν μιλάς για τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί στο πότε πρέπει να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Είμαι σύμφωνος στο ότι πρέπει να τελειώσει αυτή η κατάσταση και η ανομία που τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει αλλάξει το νησί. Όντως υπήρχε μια τεράστια ματαιοδοξία στη Μύκονο, τα πράγματα είχαν ξεφύγει, αλλά η ελεύθερη αγορά αυτό κάνει.Ζητάς όσα μπορείς να πάρεις και από τη στιγμή που τα παίρνεις ζητάς και παραπάνω και πάει λέγοντας. Αλλά, όλη αυτή η ασυδοσία των τελευταίων χρόνων και όλα αυτά που συνέβησαν στη Μύκονο δεν μπορούν να διορθωθούν μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στην αρχή του καλοκαιριού», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.«Πιστεύω ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ανομίας, θα ήθελα να δω πραγματικά να ξετυλίγεται σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στους επιχειρηματίες. Θα ήθελα να δω μια επιτροπή από αδιάφθορους, ανθρώπους του νόμου και της τάξης και να πάνε πίσω σε όλες τις Αρχές που στήριζαν.Κάθε χρόνο κάποιοι τα βλέπουν και κάποιοι τα επιτρέπουν. Αν πραγματικά έχουν σκοπό να καθαρίσουν τη Μύκονο και όχι μόνο, θα έπρεπε να το κάνουν από την αρχή, να γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος.
«Φέτος ακυρώνονται όλα. Δεν θα γίνει ούτε η δική μας συναυλία, η οποία έφερνε πάνω από 2 εκατ. ευρώ στην επιχείρηση και φυσικά ένα τεράστιο ποσό πήγαινε στα ταμεία του κράτους. Ανάλογα ακυρώθηκαν κι άλλες πολλές ενέργειες που γίνονταν στο νησί.Εύχομαι, τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, να μείνουν στην απόφαση αυτή, γιατί τότε θα φανούν τα έσοδα που χάθηκαν. Επίσης, όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Μύκονο, έχουν πάρει πάρα πολλά δάνεια, αυτά το χειμώνα δεν θα υπάρχει τρόπος να αποπληρώνονται», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Leave a Comment