Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (12/6), καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου.

Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, μοιράστηκε τις «εσωτερικές» της αναζητήσεις και αποκάλυψε τον «καινούργιο» της εαυτό.Τι κατάφερε να αποκτήσει, για πρώτη φορά στα 28 της χρόνια, και πόσο επηρέασε την καθημερινότητά της;«Μέχρι τα 28 μου δεν οδηγούσα, οπότε αποφάσισα φέτος να βγάλω δίπλωμα. Είναι αλλαγή. Κανένας δεν ενθουσιάστηκε γιατί από τα 18 τους το έχουν δεδομένο. Κινούμε στα νότια, και να προσέχεις γιατί ακόμα έχω το “Ν”. Μου αρέσει ο δρόμος γιατί έχει αίσθηση υπευθυνότητας που δεν την είχα τόσο αυξημένη. Είχα την προκατάληψη για τις γυναίκες και την αίσθηση του χώρου. Είναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», αποκάλυψε.

 
 
«Το “Θα σου λείψει η δική μου η τρέλα” το άκουσα σε ένα ταξί, ενός μεγάλου κυρίου. Το έλεγαν τα αδέρφια Διονυσίου και ήταν μπροστά από την εποχή τους. Πειραματίστηκαν», εξήγησε και μίλησε για το νέο νησιώτικο τραγούδι της «Πάω στο νησί να βλέπω ηλιοβασιλέματα».
 
Γιατί το τελευταίο διάστημα έπαθε… αγάπη;
 
«Στα προσωπικά μου… Είναι ωραίο πράγμα να με ρωτάς για πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Έχω τρελαθεί τους τελευταίους μήνες με την έννοια της αγάπης, έχω διαβάσει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Μου αρέσει στην αναζήτηση αυτής της έννοιας, όταν θέλεις να σε αγαπάνε και να αγαπάς, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου και βλέπω πόσο δύσκολο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, τώρα. Το δουλεύω πάρα πολύ, κάνω δυο χρόνια ψυχανάλυση. Ήμουν πιο τσιριμπίμ τσιριμπόμ. Λίγο έχω καταλαγιάσει κάπως. Ξυπνάω και κάνω δύο ώρες να μιλήσω στο τηλέφωνο και να ανοίξω το κινητό μου, γιατί σκέφτομαι. Από τα πιο απλά ξεκινάω», τόνισε.«Η διασκέδασή μου πλέον είναι να μαζευόμαστε στο σπίτι, σίγουρα θα είναι η κολλητή μου, η Έλενα Κώνστα, θα κάτσουμε με τις παρέες μας με τις ώρες και θα αναλύουμε τα πάντα. Αυτό με διεγείρει σαν ον. Να μπορώ να έχω επικοινωνία με τους γύρω μου», δήλωσε επίσης η τραγουδίστρια.
 
 
Από γυναίκες ή από άντρες συναδέλφους, έχει αντιμετωπίσει «θεματάκια» ανταγωνισμού και ζήλιας στον καλλιτεχνικό χώρο;
«Από γυναίκες; Θα μιλήσω τελείως ειλικρινά ότι από γυναίκες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Από συναδέλφους για κάποιο λόγο οι γυναίκες με αγαπούν. Είμαι υπερήφανη για αυτό» είπε η Κατερίνα Λιόλιου και πρόσθεσε:
«Κάποια θεματάκια που μπορεί να αντιμετώπισα στα χρόνια -γιατί οι δουλειές έχουν και τα θεματάκια τους- ήταν από άντρες συναδέλφους. Ναι, είναι περισσότερο από άντρες. Οι γυναίκες αλληλοϋποστηριζόμαστε πολύ μεταξύ μας κι είμαι χαρούμενη για αυτό».
 
[youtube url=”https://youtu.be/nmsJIiMi6Qg”]

Leave a Comment