Ο Νότης Σφακιανάκης έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, με έναν καλό του φίλο να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του πως ο τραγουδιστής έχει χωρίσει πλέον, με την επί 32 χρόνια σύζυγό του, Κίλι Σφακιανάκη.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1991. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο φίλος του, Σάκης Πιλάτος ανέφερε για τον τραγουδιστή: «Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν».«Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.Τόνισε μάλιστα, πως έχουν ήδη μοιράσει την περιουσία τους. «Δεν μένουν μαζί. Αυτή μένει κάπου αλλού τώρα. Αλλά ξέρω ότι έχουν δύο παιδιά μαζί, η περιουσία είναι μισή μισή, οπότε μιλάνε», είπε ο μπασίστας για τον Νότη Σφακιανάκη. 
Ο Νότης Σφακιανάκης και η Κίλι γνωρίστηκαν στην Κω το 1984. Ο τραγουδιστής γοητεύτηκε αμέσως από την Βρετανίδα που εργαζόταν ως ξεναγός στο νησί και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Το 1991 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τα δίδυμα, Απόλλωνα και Αφροδίτη. Σήμερα, είναι 27 ετών.
Αν και τα πρώτα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους εμφανίστηκαν το 2021, όμως κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τι συμβαίνει.Στο παρελθόν, ο Νότης Σφακιανάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και είχε μιλήσει για την οικογένειά του, κάνοντας μία σπάνια εξομολόγηση. «Η μάνα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον πλανήτη. Η μάνα, η μητέρα, η γυναίκα. Η γυναίκα μου είναι ένα μεγάλο στήριγμα σε ό,τι έχω κάνει. Είμαι ένας φυσιολογικός γονιός», είχε πει ο Νότης Σφακιανάκης.Κανείς από τους δυο τους δεν θέλει να προκαλεί αντιδράσεις και ποτέ δεν απασχολούν την επικαιρότητα σαν ζευγάρι. Κρατούν χαμηλό προφίλ και προστατεύουν τη ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής, κανείς τους δεν έχει μιλήσει για το διαζύγιό τους. 

Leave a Comment