Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των Πυξ Λαξ στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους.Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε συνεχή sold out το 2000.Τώρα, οι Πυξ Λαξ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στον λόφο του Λυκαβηττού το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για μία μοναδική συναυλία.Μία βραδιά για να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτες μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο.
Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ερωτευτούμε ξανά.Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και δυναμικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει, που δεν είναι εφήμερο. Οι στίχοι και οι μουσικές τους έχουν μελωδικότητα αλλά και οικουμενικότητα και μας δονούν εσωτερικά, νέους και μεγαλύτερους.
Με οδηγό τη νοσταλγία, φορτωμένοι αναμνήσεις από τις θρυλικές συναυλίες τους στο Θέατρο Λυκαβηττού, αλλά και με εκείνη τη λάμψη στα μάτια όπως κάθε φορά που σιγοτραγουδούμε τα υπέροχα τραγούδια των Πυξ Λαξ.Όπως τότε. Όπως πάντα. Θα είσαι και εσύ εκεί, στα ψηλά της πόλης. Εκεί που οι αναμνήσεις ζουν για πάντα.
 
Πληροφορίες
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
 
Η προπώληση ξεκίνησε.
 
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
 

Leave a Comment