Οι Onirama αποκαλύπτουν το music video για το νέο τραγούδι τους «8 Λεπτά».

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ερωτευτούν δύο άνθρωποι; Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αλλάξει κάποιος τις συνήθειές του;Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποτρέψεις έναν χωρισμό; Πόσο χρόνο θέλει το φως του ήλιου για να φτάσει στη Γη; Και τελικά, τι απομένει;Το νέο καλοκαιρινό single των Onirama με τίτλο «8 Λεπτά» μας κάνει όλους να τραγουδάμε ρυθμικά και δυνατά «παραραραμ».
Ένα τραγούδι με τον γνώριμο ηλεκτρικό ήχο των Onirama που αναμιγνύει μοναδικά εκρηκτικούς ρυθμούς και ταξιδιάρικες μελωδίες, με «βρώμικες» κιθάρες, groovy μπάσο και φυσικά cowbell.
Τους στίχους του «8 Λεπτά» έχει γράψει ο Solmeister, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική του single μαζί με τον Alex Simon Papaconstantinou των Onirama.Στο music video του «8 Λεπτά» ο ρεαλισμός συναντά τον σουρεαλισμό και η πραγματικότητα ενώνεται με το σύμπαν των manga και με αυτοσαρκαστική διάθεση, παρουσιάζεται μία ιστορία γύρω από τους στίχους του τραγουδιού.
Στο video πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Πηνελόπη Ααναστασοπούλου, ενώ εμφανίζονται και διάφοροι παράξενοι τύποι και σε special guest εμφάνιση ο Solmeister.Το σενάριο, τη σκηνοθετική και την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Το «8 Λεπτά» των Onirama κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/gBN76o9npMI” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 

Leave a Comment