Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο από το καθημερινό τους πρόγραμμα και ταξίδεψαν μέχρι την Μήλο.

Την άφιξή τους στο όμορφο νησί έκαναν γνωστή οι ίδιοι μέσω αναρτήσεων στα social media.Συγκεκριμένα, με μια σειρά από selfies φωτογραφίες, o Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το τοπίο που απόλαυσε στο νησί με το μπλε να κυριαρχεί.Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε πριν από λίγες μέρες το νέο του τραγούδι του με τίτλο «Τα Κακά Παιδιά», από το επερχόμενο του album, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Καλογεράκου.Από το ταξίδι του στη Μήλο, το στιγμιότυπο που ξεχώρισε ήταν αυτό με την Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο φωτογραφικό φακό από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει. Η Κάτια Ζυγούλη ήταν ντυμένη στα λευκά, απαλλαγμένη από το μακιγιάζ και ο Σάκης επίσης με casual outfit.
 
 
Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη φροντίζουν να περνούν ποιοτικό χρόνο σαν ζευγάρι, με προτεραιότητά πάντα τα παιδιά τους, Αριάδνη, Αναστασία, Αλέξανδρο και Απόλλωνα.
 
 

Leave a Comment