Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τις προκλήσεις αλλά και στην σύγκριση με τον πατέρα του.

«Το να μεγαλώνουμε 3 αγόρια είναι σαν τον σεισμό! Έχουμε μια πλούσια και ευλογημένη καθημερινότητα. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις σήμερα παιδιά γιατί υπάρχουν πολλές επιρροές. Είμαι σε όλα παρών σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητα των παιδιών μας. Νιώθω υπερπλήρης με τα αγόρια μου. Έτυχε στον δρόμο μου μια υπεροχή γυναίκα. Είχαμε ελάχιστες κρίσεις στη σχέση μας, το πιο σημαντικό είναι ότι κανείς μας δεν προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον στο πέρασμα του χρόνου», είπε αρχικά ο Χρήστος Μενιδιάτης.
Στη συνέχεια ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε: «Είχα και έχω στη δουλειά μου προκλήσεις, αλλά σέβομαι την απόφασή μου να κάνω οικογένεια. Εάν ήμουν μόνος μου τότε θα μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω. Κάποια στιγμή μια κοπέλα έβγαλε το φόρεμά της στο καμαρίνι μου, της λέω… ντύσου κοπέλα μου. Μου φάνηκε πολύ παράξενο και της είπα ότι με ενοχλεί. Με την γυναίκα μου έχουμε γνωριστεί πολλά χρόνια πριν ασχοληθώ με το τραγούδι και ξέρει τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η συνταγή της επιτυχίας για τον γάμο μας είναι ότι δεν έχουμε νιώσει ποτέ το συναίσθημα της ζήλιας».Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην σύγκριση που του κάνουν με τον πατέρα του λέγοντας: «Ήξερα από την αρχή πως θα με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, αλλά ήταν σημείο αναφοράς για εμένα, που μου άνοιξε κάποιες πόρτες. Από τον πατέρα μου έχω να θυμάμαι μόνο καλά. Ο μεγάλος μου γιος έχει αγάπη για τη νύχτα, του αρέσει όλη αυτή η διαδικασία».Κλείνοντας, ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε: «Μου αρέσει να έχουν άποψη και λόγο οι καλλιτέχνες. Κάποιοι όμως έχουν άλλες απόψεις στην πραγματικότητα και άλλες εκφράζουν δημόσια. Περίμενα πως το κίνημα metoo θα έφτανε και στον χώρο του τραγουδιού.Με έχουν προσεγγίσει τηλεοπτικά απλά έκανα μόνο ραντεβού με την παραγωγή. Η δουλειά μου είναι τραγουδιστής και όσο κρατήσει, γιατί έχει ημερομηνία λήξης. Σιγουρά δεν θα ήθελα να ευτελίζω τη δουλειά μου και να κρατήσω κάποιο επίπεδο μέχρι τέλους. Φυσικά και έχω κάνει πράγματα στην εξωτερική μου εμφάνιση, δεν είμαι κανένα πιτσιρίκι. Προσέχω τον εαυτό μου».
 
 

Leave a Comment