Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η κόρη της Αντιγόνη Μαθιουδάκη βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Woody Allen που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Μητέρα και κόρη έχουν μεγάλη ομοιότητα στην εμφάνιση. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά σπάνια για την προσωπική της ζωή και ακόμη σπανιότερα την εκθέτει δημόσια. Χθες το βράδι έκανε μία εξαίρεση με μία μοναδική εμφάνιση με την κόρη της Αντιγόνη και φωτογραφήθηκε μαζί με την αγαπημένη της φίλη Ελένη Ράντου.Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος διήρκησε επτά χρόνια από τον οποίο κι απέκτησε μια κόρη, την Αντιγόνη Μαθιουδάκη, κι ο δεύτερος, με τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Λεωνίδα.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω» πριν από ένα χρόνο πως η καριέρα της και η μητρότητα ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν.

O συνδυασμός οικογένειας με καριέρα


«Είναι δύσκολο αλλά εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Αλλά έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια».

Leave a Comment