Ο Χρίστος Αντωνιάδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, το 98% της οποίας χαρακτήρισε επιεικώς σκουπίδια, ενώ δεν δήλωσε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με κάποιον τράπερ.

Πώς σας φαίνεται το ότι η τραπ μουσική κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα;

Υπάρχουν διαμαντάκια παντού. Μιλάμε όμως για 1-2% και από εκεί και πέρα είναι σκουπίδια. Αυτό το 1-2% έχει έξυπνο στίχο και ενορχήστρωση και μπορώ ακόμη και εγώ να το ακούσω ευχάριστα, αλλά υπάρχει και ένα 98% που είναι εντελώς σκουπίδια για να μην πω κάτι χειρότερο.

Θα κάνατε μια ανατρεπτική συνεργασία με κάποιον τράπερ;

Εάν προκύψει κάτι που να έχει ενδιαφέρον θα το σκεφτώ, αλλά είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό το πάντρεμα, γιατί τις περισσότερες φορές καταλήγει σε αστεία αποτελέσματα. Πολλά από αυτά τα τραγούδια ακούγοντάς τα, σου προκαλούν περισσότερο γέλιο, παρά ευχαρίστηση. Δεν έχω καμία πρόθεση λοιπόν να πω σατυρικά τραγούδια. Δεν αποκλείω όμως να υπάρξει κάτι πολύ ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», που ήταν σύμπραξη δυο διαφορετικών κόσμων, του Μαζωνάκη και του Nivo. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που έχει γίνει και κλασικό. Αυτό είναι μια εξαίρεση.

Leave a Comment