Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρυφώνος, η Άννα Βίσση μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τη μάχη της κόρης τους να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά για τον αλκοολισμό της κόρης της Σόφιας Καρβέλα.

«Παρεξηγούσαν τη σχέση μας με τον Νίκο»

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση.«Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση για την προσωπική της ζωή.Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε και για την εξάρτηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα από το αλκοόλ. «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

@thevissiexperience

ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial

♬ original sound – TheVissiExperience⚡️

Leave a Comment