Μπορεί η Ελευθερία Αρβανιτάκη να μην μιλά σχεδόν ποτέ για την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά «μίλησαν» οι καταπληκτικές φωτογραφίες που ανέβασε από το ταξίδι της στη Ρώμη.Με αφορμή τα γενέθλιά της η σπουδαία ερμηνεύτρια μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε με τα δυο της παιδιά.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου που καταφθάνουν από χθες το βράδυ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα προσωπικά. Σας στέλνω τα φιλιά μου από την Ρώμη που ήρθα για λίγες μέρες με τα παιδιά μου. La vita e bella, να ζείτε και ζούμε την κάθε στιγμή!», έγραψε η ίδια.Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόζαρε με τον γιο και την κόρη της και μας άφησε άφωνους η εκπληκτική ομοιότητα που έχει με την πανέμορφη κόρη της, Αντιγόνη.

«Ο έρωτας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Είναι δύσκολο να είσαι καλλιτέχνης και να έχεις και οικογένεια. Εγώ πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Είχα την οικογένεια και τα παιδιά και από εκεί και πέρα τη δουλειά. Ο πρώτος μου γάμος κράτησε επτά χρόνια και ο δεύτερος 22 χρόνια, με τον Γιώργο Χατζημιχάλη. Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρα – παιδί. Νομίζω τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μ’ αρέσει. Είμαι ανοιχτή αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου έγινα πιο σκληρή…» έχει δηλώσει η ίδια.

Leave a Comment