Ο Γιώργος Κακοσαίος μας ζήτησε «Κάνε Μας Την Χάρη» και έδωσε τον ξεχωριστό ρυθμό του στο φετινό καλοκαίρι με το νέο του τραγούδι και music video, που κυκλοφορεί από την Panik Records και έχει ήδη αγαπηθεί!

Ο ταλαντούχος και τάχιστα ανερχόμενος καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των επιτυχιών με ένα «φρέσκο» τσιφτετέλι, που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και έγινε σύνθημα. Τη μουσική έγραψε ο ίδιος, ξεδιπλώνοντας ακόμα μία φορά το συνθετικό του ταλέντο και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.
Το «Κάνε Μας Την Χάρη»  ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ παράλληλα συνεχίζει το ρεκόρ προβολών στο YouTube έχοντας ξεπεράσει τα 3.600.000 προβολές μέσα σε μόλις δύο μήνες από την κυκλοφορία του!Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Κακοσαίος, ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο και συνεχίζει στην Αυστραλία με μία σειρά συναυλιών, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα. Παράλληλα, προετοιμάζεται για έναν δυναμικό χειμώνα στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς.  
 
[youtube url=”https://youtu.be/nEiyDDXgATE” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

Leave a Comment