Τον Λούκα Γιώρκα με την 28χρονη δικηγόρο σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση συνάντησε ο φωτογραφικός φακός  πρόσφατα κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου.
Το ζευγάρι που είναι πολύ ερωτευμένο και σχεδιάζει τον γάμο του δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων κι ο φακός μας το απαθανάτισε τη στιγμή που έφευγε από το μαγαζί σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.Ο Λούκας Γιώρκας έχει φροντίσει όλα αυτά τα χρόνια να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.Τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί σχέση με την 28χρονη δικηγόρο, Βασιλική Σαλαμπάση και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι ετοιμάζεται να ενωθεί σύντομα με τα δεσμά του γάμου καθώς ο τραγουδιστής έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη έχει απαντήσει θετικά.
 
 
Όσο για το πού θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, καθώς ο ίδιος κατάγεται από την Κύπρο κι έχει εκεί την οικογένειά του, ενώ η σύντροφός του από την Ελλάδα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα.«Στην Κύπρο είμαστε συνηθισμένοι στους μεγάλους γάμους. Ωστόσο, υπάρχει η θέληση να το κρατήσουμε στον ενδότερο κύκλο», είπε.
 
 

Leave a Comment