Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ τραγούδησε για πρώτη φορά και το νέο της κομμάτι.Μιλώντας για την περίοδο της ζωής της στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, σημείωσε: «Είμαι σε δημιουργική φάση, όπως πάντα. Είμαι σε μία φάση: ή όλα ή τίποτα. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τα φέρνει πάντα έτσι η ζωή, σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει: τι δεν καταλαβαίνεις» δήλωσε, ενώ σε ερώτηση για το εάν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, απαντά με χιούμορ: «Καλά πήγε κι αυτό».
Στη συνέχεια της συνέντευξής της η τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Με έχουν απατήσει αλλά το έχω “πιάσει”, γιατί έχω έντονο ένστικτο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μ…κας της παρέας, έχω απατήσει κι εγώ».Μάλιστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησε για πρώτη φορά acapella το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μη μου χαλάς τη μοναξιά», δίνοντας έμφαση στον στίχο «να φύγεις».

Leave a Comment