Ο Στέλιος Λεγάκης επανέρχεται με νέο κομμάτι που θα μας κάνει να πούμε… «Περασμένα Ξεχασμένα» και σίγουρα θα είναι μία από τις χορευτικές επιτυχίες της χρονιάς!

 

O αγαπημένος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, παρουσιάζει ένα χορευτικό λαϊκό single με «φρέσκο» ήχο, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Icon Music Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Ξεδιπλώνοντας το πολύπλευρο ταλέντο του, ο Στέλιος Λεγάκης υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη (Jimmy Gian) και τον Χρήστο Σαντικάι και τους στίχους με την Βίκυ Γεροθόδωρου. 

Το «Περασμένα Ξεχασμένα» οπτικοποιήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου σε ένα video γεμάτο positive vibes. Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο ταλαντούχος τραγουδιστής γιορτάζει τη νέα σελίδα στη ζωή του σε ένα ξέφρενο πάρτι με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους του, μεταξύ των οποίων οι Αναστάσιος Ράμμος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Mike, Deevibves, Jimmy Gian, OGE και Ilia Leya!

[youtube url=”https://youtu.be/rIYrla7bzfA”]

Leave a Comment