Δυο χρόνια μετά τον πολυπλατινένιο δίσκο-σταθμό «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ», που έβγαλε έξι top-10 hits (!) και κατέκτησε τη λατρεία του κοινού, όπως καταγράφεται μέσα από πολλά εκατομμύρια views στο YouTube, ήρθε η μεγάλη ώρα για το νέο μεγάλο άλμπουμ του πιο ταλαντούχου δημιουργού των επιτυχιών Γιώργου Σαμπάνη, ένα άλμπουμ που ήδη αποκαλύπτεται τραγούδι-τραγούδι αποκλειστικά και μόνο στο #1 YouTube κανάλι στην Ελλάδα (σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Google), αυτό της Cobalt Music.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ» ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

https://www.youtube.com/watch?v=VJy1CBHUrZE&list=PLVSO1tpFIo7xYf3DykxRiXxRoDi7-CiCz

Τα έντεκα τραγούδια που έχει γράψει ο μοναδικός τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης για το άλμπουμ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ», απογειώνουν η ποίηση της στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη & η πρωτότυπη μουσική ατμόσφαιρα του παραγωγού Χρήστου Σούμκα, μόνιμων συνεργατών του, που αλλάζουν και εξελίσσονται μαζί του για να μας δώσουν κάθε φορά ένα λαμπερό μουσικό διαμάντι.

Για το νέο μουσικό ύφος του καινούργιου δίσκου μάς είχαν άλλωστε προετοιμάσει τα δύο single που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας του, οι τεράστιες αυτή τη στιγμή επιτυχίες «Φταίει» και «Επιλογή»!

Αναλυτικά το tracklist του άλμπουμ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ» έχει ως εξής:

 

  1. Μ’ ένα σου βλέμμα
  2. Επιλογή
  3. Οι πληγές μου
  4. Παράξενα δεμένοι
  5. Μάτια μου
  6. Άλλαξε τα όλα
  7. Χαμηλά
  8. Φταίει
  9. Τι είσαι για μένα
  10. Ήρθες για να μείνεις
  11. Σκιά στη γη

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΔΕΜΕΝΟΙ» θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα δίσκων από την Cobalt Music τη Δευτέρα 1η Απριλίου!

Leave a Comment