Η Nicky Minaj εξέπληξε το κοινό της με την αναπάντεχη ανακοίνωσή της ότι αποσύρεται από τη μουσική για να αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας.

Οι «Barbz», όπως αποκαλούνται οι φανατικοί θαυμαστές της ράπερ, σοκαρίστηκαν στο άκουσμα της είδησης και εξέφρασαν τις αντιδράσεις τους μέσω των δημοσιεύσεών τους στα κοινωνικά δίκτυα.«Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις την κατάσταση με την απόσυρση; Δεν μας έκανες ποτέ να πονέσουμε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια ολόκληρης της καριέρας σου…», ήταν ένα από τη μηνύματα που δέχθηκε στο Twitter η «βασίλισσα της hip-hop».Η Nicki Minaj απάντησε δηλώνοντας ότι είναι «ακόμα εδώ» και υποσχέθηκε ότι θα δώσει περισσότερες απαντήσεις στη ραδιοφωνική εκπομπή της.«Είμαι ακόμα εδώ. Ακόμα σας αγαπώ σαν τρελή και το ξέρετε. Διαπιστώνω εκ των υστέρων, ότι αυτό το θέμα έπρεπε να συζητηθεί στο Queen Radio και θα συζητηθεί», έγραψε.«Σας υπόσχομαι ότι θα είναι μία ευχάριστη συζήτηση. Χωρίς καλεσμένους, μόνο με εμάς να μιλάμε για όλα. Το tweet ήταν ξαφνικό και σκληρό, ζητώ συγγνώμη», πρόσθεσε.Σε άλλο μήνυμά της, η Nicki Minaj επανέλαβε τη δέσμευσή της να δώσει εξηγήσεις για την απόσυρσή της από τη μουσική και τόνισε την αγάπη που τρέφει για τους θαυμαστές της.

Με βάση τα τελευταία λόγια της 36χρονης ράπερ, είναι πιθανό η απομάκρυνσή της από τη μουσική να έχει προσωρινό χαρακτήρα.Εάν τελικά η Nicki Minaj εγκαταλείψει οριστικά την ενεργό δράση σε αυτό το σημείο, τότε είναι σίγουρο ότι αφήνει πίσω της μία βαριά κληρονομιά, η οποία αποτελείται από δύο No. 1 άλμπουμ («Pink Friday», «Pink Friday: Roman Reloaded»), δύο Νο. 2 άλμπουμ («The Pinkprint», «Queen») και πλήθος από Top 10 singles, που την ανέδειξαν σε μία από τις πιο επιτυχημένους ράπερ της τελευταίας δεκαετίας.

Πηγή: https://www.hit-channel.com

Leave a Comment