Το Super Bowl είναι ο τελικός του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, το οποίο είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη χώρα κάθε χρόνο, καθώς είναι το εθνικό άθλημά τους. Κάθε χρόνο στον τελικό, η Λίγκα φιλοξενεί ένα σόου στο ημίχρονο, με σπουδαίους τραγουδιστές ή συγκροτήματα. Φέτος, για το σόου επέλεξαν τις δύο Λατίνες σταρ, την Jennifer Lopez και τη Shakira.

 

Μάλιστα οι δύο stars κόντεψαν να επισκιάσουν ακόμα και τον ίδιο τον αγώνα στο 54o Super Bowl.

 

Η  JLo και η Shakira βγήκαν στη σκηνή στο ημίχρονο για το halftime show και τρέλαναν κόσμο. Με την Shakira να κάνει την αρχή και την Lopez να ακολουθεί, οι δύο Λατίνες έκαναν όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί τους, δίνοντας ξανά λάμψη σε ένα σόου που πέρυσι φάνηκε να κάνει ένα βήμα πίσω με τους Maroon 5.

Η Shakira με ένα κόκκινο αποκαλυπτικό μίνι φόρεμα, όπου έδωσε ρεσιτάλ χορού, βάζοντας και στοιχεία oriental στο σόου της.

Στη συνέχει βγήκε η JLo με ένα μαύρο δερμάτινο και αποκαλυπτικό συνολάκι κι άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς των γνωστών της επιτυχιών, κάνοντας μέχρι και pole dancing.

Ανάμεσα στους άντρες που τα «έχασαν» με την εμφάνιση των stars στο ημίχρονο του Super Bowl ήταν και ο Giannis Antetokounmpo.

Το μήνυμά του στο Twitter:

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση των stars που έβαλε φωτιά στο ημίχρονο του Super Bowl…

[youtube url=”https://youtu.be/pILCn6VO_RU”]

Leave a Comment