Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα ως ραδιοφωνικός παραγωγός!

Συγκεκριμένα, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης θα έχει τη δική του καθημερινή εκπομπή από τις 21:00 έως τις 00:00.«Μόνο αυτό δεν είχα κάνει, ραδιοφωνικός παραγωγός, 21 χρόνια τώρα. Έχω κάνει μιούζικαλ, τηλεόραση, αντιδήμαρχος, μαγαζιά, συναυλίες, θέατρα, έχω υπάρξει λαμπαδηδρόμος, έχω κάνει μεταγλωττίσεις, τώρα και ραδιοφωνικός παραγωγός! Κάτι πολύ ωραίο, πολύ διαφορετικό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.«Φέτος όπως και κάθε χρόνο είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Και δοκιμαστικά έκανα και το πάλεψα και το συζήτησα, συζητάω μάλιστα ακόμα πράγματα. Είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο χωρίς να είναι ποτέ προτεραιότητα μου η τηλεόραση γιατί θέλω να βρίσκουν δουλειές στην τηλεόραση και να δουλεύουν οι παρουσιαστές. Αλλά όταν σου προτείνουν συνεχώς κάτι, κάποια στιγμή πιστεύω πως θα κάτσει κάτι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε όλα όσα είπε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε βραδυ Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:00 σας περιμένω ! Στέλνετε τα μηνύματα σας (γραπτά ή ηχητικά ) , τα διαβάζω ή τα ακούμε , και θέλω να είστε on call ( δηλαδή σε επιφυλακή ?) γιατί κάποιους από εσάς θα βγάζω στον αέρα της εκπομπής για 60” να μου πείτε ότι γουστάρετε ότι έχετε στο μυαλό σας !!???? Καινούργιο «παιχνίδι» βρήκαμε φιλαράκια μου , καινούργιο τρόπο επικοινωνίας , θα περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ ! « 60 SECONDS ON CALL» λοιπόν σε λίγες μέρες είμαστε μαζί !!! Η ιδέα της εκπομπής και ο τίτλος γεννήθηκαν αυθόρμητα από το @harispolitis κι εμένα , την επιμέλεια την έχει η πιο στενή μου συνεργάτης @katerina_sofroni , αρχισυντάκτης είναι ο γλυκός και αποτελεσματικός @christoskoutras και παρέα με μια καταπληκτική ομάδα επαγγελματιών σας ετοιμάσαμε ένα καθημερινό ραδιοφωνικό πάρτυ !!! Στη χθεσινή ανατρεπτική φωτογράφηση φιλοξενήσαμε την κάμερα του αγαπημένου Happy Day της @stam_tsimtsili και είπαμε λίγο τα νέα μας ? Ευχαριστώ πολύ την @evelinabroumerphotographer για τις υπέροχες φωτό , την πετυχημένη μακιγιέρ @roula_dimitriadou_tsaliki_ (είμαι περήφανος για σένα επιτέλους επέστρεψες Ελλάδα ??????) και εννοείται την ομάδα μάρκετινγκ του sfera για την ωραία ιδέα ????? Για πάμε λοιπόν παιδιά ! @alphatv @dimitrispapanotas @tinamess @fragkolias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Leave a Comment