Η Jennifer Lopez και η κόρη της Emme αντάλλαξαν τα πιο γλυκά μηνύματα.Με αφορμή την Εθνική Ημέρα για τις Κόρες, η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο η κόρη της την αποκαλεί «την καλύτερη μητέρα».
«Γεια σου μαμά! Θέλω απλώς να σε ενημερώσω ότι είσαι η καλύτερη μαμά – στην πραγματικότητα το έχεις ξεπεράσει αυτό – ναι, είσαι η καλύτερη μαμά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη», λέει η 12χρονη Emme Muñiz.
«Και μου λείπεις πραγματικά, και σ’ αγαπώ. Λοιπόν, θέλω να το ετοιμάσω (το βίντεο) προτού έρθεις γιατί υποτίθεται ότι είναι έκπληξη. Αλλά ναι, σ’ αγαπώ πραγματικά και είσαι η καλύτερη μαμά σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα – καλά, τεχνικά τίποτα. Αλλά δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα και σ’ αγαπώ πάρα πολύ», συνεχίζει.Στη συνέχεια, η Emme λέει στη μητέρα της να παρακολουθεί αυτό το βίντεο κάθε φορά που νιώθει στεναχωρημένη ή νιώθει ότι της λείπει η κόρη της. «Επειδή μου λείπεις και εσύ», αναφέρει η μικρή.
Η Jennifer Lopez μοιράστηκε το βίντεο με τους ακόλουθούς της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα το συναισθηματικό μήνυμα: «Χαρούμενη Εθνική Ημέρα για τις Κόρες σε αυτή τη μικρή καρύδα… Είσαι ο ήλιος μου και ολόκληρη η καρδιά μου».Τον προηγούμενο Φεβρουάριο η Emme τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της στο φετινό Super Bowl, ενώ στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο «Lorde Help Me», μία συλλογή από εικονογραφημένες προσευχές.Η Emme είναι μαζί με τον Max τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει η Jennifer Lopez με τον πρώην σύζυγό της, τον επίσης τραγουδιστή Marc Anthony.
 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy #nationaldaughtersday to this lil coconut… you are my sunshine and my whole heart…☀️☀️☀️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 
 
 

Leave a Comment