Ο Ed Sheeran απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο θρύλο της Αυστραλιανής μουσικής βιομηχανίας Michael Gudinski κατά τη διάρκεια επιμνημόσυνης τελετής που έλαβε χώρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας την Τετάρτη (24/03).

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο «Rod Laver Arena», το οποίο γέμισε με περισσότερους από 7.000 θεατές που είχαν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων προκειμένου να παρευρεθούν στην τελετή.
 
 
Ο Ed Sheeran, ο οποίος μπήκε επίσης σε καραντίνα δύο εβδομάδων πριν την εμφάνισή του, άνοιξε το σύντομο πρόγραμμά με το αγαπημένο τραγούδι του Michael Gudinski από την προσωπική δισκογραφία του, το «Castle On The Hill», καθώς και το «The A Team».
Ο 30χρονος τραγουδιστής μοιράστηκε ακόμα συγκινητικές ιστορίες για τις πρώτες αναμνήσεις του από τον Gudinski και για την έκταση της ξεχωριστής σχέσης τους.Ο Ed Sheeran ερμήνευσε επίσης κατά τη διάρκεια της τελετής ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Visiting Hours» που έγραψε για τον Michael Gudinski.«Μπόρεσα να έχω την κιθάρα στην καραντίνα και πάντα πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος για να επεξεργαστώ τα πράγματα είναι να γράφω τραγούδια, είτε είναι καλά νέα, κακές ειδήσεις ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι ένα τραγούδι που τελείωσα την περασμένη εβδομάδα», είπε, ενώ στην οθόνη που υπήρχε πίσω του προβάλλονταν φωτογραφίες του με τον Gudinski.
Ο Ed Sheeran δεν μπόρεσε να αντέξει τη συναισθηματική φόρτιση και η φωνή του λύγισε καθώς τραγουδούσε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/HNk6y7Ob2-U”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment