Ο Elton John και ο David Furnish προστέθηκαν στη λίστα των συμπαρουσιαστών της εικονικής εκδήλωσης YouTube Pride 2021 που θα προβληθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου.
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης και ο σύζυγός του εμπλουτίζουν την ήδη γεμάτη λίστα με τους οικοδεσπότες της εκδήλωσης, στους οποίους συγκαταλέγονται οι Demi Lovato, Olly Alexander, Mawaan Rizwan, Trixie Mattel και Daniel Howell.
Εκτός από την πολύωρη κεντρική εκδήλωση του YouTube Pride 2021, καθένας από τους οικοδεσπότης θα φιλοξενήσει το δικό του πάρτι υπερηφάνειας στο αντίστοιχο προσωπικό κανάλι του στο YouTube.
Κάθε πάρτι του YouTube Pride 2021 θα περιλαμβάνει το δικό του συνδυασμό από μουσικές παραστάσεις, εράνους και special guests.
Μεταξύ των special guests που θα εμφανιστούν στα πάρτι του YouTube Pride είναι οι Gigi Gorgeous, Elle of the Mills, Denali Foxx, Kim Chi, KingOfReads, Monét X Change, Jackson Bird, Jade Fox, Alannized, PatrickStarr, Munroe Bergdorf, Peppermint, the Fitness Marshall και Tyler Oakley.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι θεατές θα παροτρύνονται να προχωρήσουν σε δωρεές προς διάφορες οργανώσεις που στηρίζουν την LGBTQIA κοινότητα, όπως το «Elton John AIDS Foundation», το «Trevor Project» και το «AKT».
Οι θαυμαστές ενθαρρύνεται επίσης να συμμετάσχει σε μία «έκκληση για δράση» ανεβάζοντας βίντεο στα οποία μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες υπερηφάνειας και θέτουν ερωτήσεις στους οικοδεσπότες.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment