Η Selena Gomez ανοίγεται για τις προηγούμενες σχέσεις της για τις οποίες πιστεύει ότι ήταν «καταραμένες» και ότι «δεν ένιωθε ποτέ ίση» με τους συντρόφους της.

Η τραγουδίστρια, η οποία είχε παρελθόν σχέση με τον Justin Bieber και τον The Weeknd, φωτογραφίζεται για το «Vogue Australia» και μιλά στο περιοδικό για την προσωπική ζωή της.«Νομίζω ότι οι περισσότερες από τις εμπειρίες μου στις σχέσεις ήταν καταραμένες», είπε στο περιοδικό λίγο πριν την κυκλοφορία της δικής της σειράς προϊόντων μακιγιάζ «Rare Beauty» στην Αυστραλία.
Η Selena Gomez εξήγησε ότι ο τίτλος του τελευταίου άλμπουμ της «Rare» (Σπάνιος / α), μία λέξη που έχει κάνει τατουάζ, αλλά και η ονομασία της εξαιρετικά επιτυχημένης σειρά προϊόντων μακιγιάζ «Rare Beauty», έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ζήσει τη ζωή της.
«Ήμουν πολύ νέα για να εκτεθώ σε ορισμένα πράγματα όταν ήμουν σε σχέσεις. Υποθέτω ότι έπρεπε να βρω ποια ήταν αυτή η λέξη για εμένα, γιατί ένιωθα πολύ πιο λίγη από ό,τι στις προηγούμενες σχέσεις και ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά ίση», εξομολογήθηκε.
«Απλώς είπα ότι αυτό είναι το οποίο θα θέλω να νιώσω για τον εαυτό μου. Δεν είπα απαραίτητα: “Νιώθω έτσι, επιτρέψτε μου να το τραγουδήσω”. Είπα περίπου αυτό: “Στην πραγματικότητα, πρέπει να αισθάνομαι έτσι για τον εαυτό μου”», υπογράμμισε.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Selena Gomez αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει βοήθεια ψυχική υγεία της σε «τέσσερα θεραπευτικά κέντρα» από τότε γνώρισε την επιτυχία στη παιδική ηλικία της.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια πηγή είπε στο «ET» ότι η τραγουδίστρια δεν βιάζεται να αρχίσει ξανά τις σχέσεις, καθώς επικεντρώνεται στην καριέρα της και στην ψυχική υγεία της.
«Η Selena συνεχίζει να παραμένει συγκεντρωμένη και απασχολημένη όσον αφορά τη ζωή και την καριέρα της. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αισθάνεται πραγματικά ότι ξέρει τον εαυτό της σε αυτό το σημείο. Θέλει να διασφαλίσει ότι κάνει πράγματα που βοηθούν την ψυχική υγεία της και την προσωπική ευεξίας», υποστήριξε η πηγή.
«Εργάζεται τόσο πολύ στον εαυτό της τα τελευταία χρόνια. Θέλει να βεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε μία κατάσταση ασφάλειας και αυτοπεποίθησης μαζί πριν κάνει μία σοβαρή σχέση με κάποιον», πρόσθεσε.
 

Leave a Comment