Η Beyoncé ετοίμασε μια νέα συλλογή για τo brand της «Ivy Park».
Η «Queen Bey» δημοσίευσε ένα teaser διάρκειας δύο λεπτών για το «Ivy Park Rodeo», την επερχόμενη συλλογή της adidas x Ivy Park, με το οποίο αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της στο Χιούστον του Τέξας.
Στο βίντεο εμφανίζεται η ίδια η Beyoncé, μαζί με τη μητέρα της Tina Knowles Lawson, τον ράπερ Tobe Nwigwe από του Χιούστον, την τραγουδίστρια Snoh Aalegra, τον πραγματικό καουμπόη Glynn Turman και πολλοί άλλοι.Όλοι φοράνε στιβαρά αλλά κομψά ρούχα σε τζιν, cow print και άλλα υφάσματα και χρώματα εμπνευσμένα από το ροντέο.
Η σούπερ σταρ εμφανίζεται με ένα denim κορμάκι με λαιμόκοψη και chaps, ενώ το look της συμπληρώνει μία υπερμεγέθης ζώνη εμπνευσμένη από τα γουέστερν και ένα καουμπόικο καπέλο.
Η Beyoncé δήλωσε στην εφημερίδα «Houston Chronicle» ότι η σειρά «Ivy Park Rodeo» είναι εμπνευσμένη από το μέγεθος των ιστοριών «των Μαύρων, των έγχρωμων και των ιθαγενών καουμπόηδων που λείπουν από την αμερικανική ιστορία».«Είμαι υπερήφανη που εκπροσωπώ την κουλτούρα του Χιούστον, τις ρίζες μου και όλους τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τα τηγανητά Snickers και τα τηγανητά πόδια γαλοπούλας», συνέχισε.Η Beyoncé, η οποία φορούσε καουμπόικες μπότες και κρόσσια για να επισκεφθεί το Ροντέο του Χιούστον όταν ήταν παιδί, χρησιμοποιεί την αθλητική μάρκα της «Ivy Park» για να τιμήσει τους μαύρους Αμερικανούς που βοήθησαν στη δημιουργία της αμερικανικής καουμπόικης κληρονομιάς.
 
Με αυτή τη συλλογή, όπως και με μεγάλο μέρος της τέχνης της, συνεχίζει να χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να ανακινήσει την κοινωνική συνείδηση και να εκπαιδεύσει.
«Το Ροντέο του Χιούστον είναι ένα γκάμπο (σ.σ. διάλεκτος της Λουιζιάνα) οικογένειας, σχέσεων, νόστιμου φαγητού και ετερόκλητων ειδών μουσικής», σημείωσε η Beyoncé στη «Houston Chronicle».
«Μεγάλωσα βλέποντας καλλιτέχνες όπως η Selena και ο Frankie Beverly και οι Maze και σήμερα (η μουσική σκηνή) είναι εξίσου ετερόκλητη με καλλιτέχνες όπως η Kacey Musgraves και η Mary J. Blige. Θυμάμαι την ιππασία στο μονοπάτι, με τους ανθρώπους να ιππεύουν από παντού για το Ροντέο του Χιούστον», περιέγραψε.
Η συλλογή, η οποία θα αποτελείται από σχεδόν 60 κομμάτια, θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Αυγούστου στη διεύθυνση adidas.com, πριν εμφανιστεί σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως στις 20 Αυγούστου.
 
[youtube url=”https://youtu.be/SDLhNjROEn4″]
 

Leave a Comment