Η Britney Spears θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου για την επόμενη δικάσιμο στο δικαστήριο.

Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Brenda Penny, απέρριψε το αίτημα του δικηγόρου της Spears, Mathew Rosengart να επισπεύσει την επόμενη δικαστική ακρόαση της κηδεμονίας, όπου θα αποφασιστεί αν ο Jamie Spears θα απομακρυνθεί από τη θέση του ως επίτροπος της περιουσίας της τραγουδίστριας.Ο Rosengart ζήτησε να επισπευσθεί η δικαστική ακρόαση και να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου και ζήτησε να οριστεί στη θέση του Jamie Spears ο ορκωτός λογιστής Jason Rubin.«Παρόλο που μια αναμονή δύο μηνών για την ακρόαση της αίτησης μπορεί να μη φαίνεται σημαντική στο πλαίσιο 13 ετών, η κ. Spears δεν πρέπει να αναγκαστεί να συνεχίσει να αισθάνεται τραυματισμένη, να χάνει τον ύπνο της και να υποφέρει περαιτέρω. Κάθε μέρα έχει σημασία», ανέφερε ο Matthew Rosengart στα δικαστικά έγγραφα.Επίσης τη Δευτέρα η Britney Spears μοιράστηκε στο Instagram μια ανάρτηση στην οποία έλεγε ότι οι θαυμαστές της «γνωρίζουν μόνο τα μισά» από όσα συμβαίνουν με την κηδεμονία της, αναφερόμενη σε μία προηγούμενη δημοσίευση της όπου είχε γράψει: «Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς αναρωτιέστε πώς τα πάω, και αφού η γάτα βγήκε από το σακί – κυριολεκτικά από το σακί – και εσείς ξέρετε την κατάστασή μου… Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό, τι φανταζόμουν».
Αργότερα την ίδια ημέρα η Britney Spears εξομολογήθηκε σε άλλη ανάρτηση ότι είναι χαρούμενη που «έχει μια πλατφόρμα για να μοιράζεται», όμως τόνισε ότι θα αρχίσει να δημοσιεύει λιγότερες αναρτήσεις.«Όπως το λέει καλύτερα η Selena Gomez: «Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα άσχημο μέρος / Το ξέρεις, το ξέρω / Σκοτώστε τους με καλοσύνη», έγραψε, κάνοντας αναφορά στο τραγούδι «Kill Em with Kindness» της Gomez.«Δυστυχώς τα μέσα ενημέρωσης έχουν συμπεριφερθεί άσχημα λέγοντας φρικτά και κακά ψέματα για μένα, οπότε θα δημοσιεύω λίγο λιγότερο από εδώ και στο εξής», πρόσθεσε.Τις τελευταίες εβδομάδες η Britney Spears μοιραζόταν αρκετές αναρτήσεις στο Instagram την ημέρα και αργότερα τις διέγραφε ή επεξεργαζόταν τις λεζάντες.
«Ξέρω ότι στην προηγούμενη ανάρτησή μου είπα ότι ξέρετε την κατάστασή μου, αλλά επιτρέψτε μου να διευκρινίσω κάτι…», σημείωσε στη νεότερη δημοσίευσή της.«Γνωρίζετε μόνο τα μισά! Και για πολλούς από εσάς που λένε ότι θα έπρεπε να είμαι προσεκτική με αυτά που δημοσιεύω, εννοώ ότι αν το σκεφτείτε πραγματικά με αυτά που έχω περάσει, πιστεύω ότι ήμουν πάρα πολύ προσεκτική! Μία μέρα θα ζήσω στα άκρα! Μία μέρα…», συνέχισε.
 

Leave a Comment