Ο Ed Sheeran περιγράφει τις λεπτομέρειες του εξαιρετικά ιδιωτικά γάμου του με τη σύζυγό του Cherry Seaborn.
Ενώ ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους μέσω του Instagram τον Δεκέμβριο του 2018, ο τραγουδιστής κατάφερε να κρατήσει μυστικό για μήνες το γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2019.
«Ο πραγματικός μας γάμος ήταν μια μικροσκοπική, μικροσκοπική εκδήλωση όπου ουσιαστικά κανένας δεν ήταν εκεί», είπε ο Ed Sheeran για τη μεγάλη ημέρα σε εμφάνισή του στο podcast «Table Manners» της Jessie Ware.
«Το κάναμε τη νύχτα, μια τυχαία μέρα στα μέσα Ιανουαρίου, στη μέση του πουθενά, και βασικά κανείς δεν το ήξερε, κανείς δεν ήρθε, ανάψαμε κεριά, παντρευτήκαμε, επιστρέψαμε και φάγαμε κάρυ, και αυτό ήταν όλο», αποκάλυψε.
Λίγους μήνες αργότερα ο Ed Sheeran και η Cherry Seaborn διοργάνωσαν ένα τεράστιο πάρτι ως «γιορτή για εμάς και τους φίλους μας», όπως είπε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Είμαι λιγότερο ιδιωτικός γι’ αυτό. Απλά δεν ήθελα να βγουν φωτογραφίες στη δημοσιότητα… Μου έκανε εντύπωση που δεν βγήκαν».
 
 
Η Jessie Ware, η οποία ήταν καλεσμένη στο πάρτι, αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δύο από τους διάσημους που παρευρέθηκαν στη δεξίωση ήταν το Sam Smith και η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney.
Βέβαια το «παρών» έδωσαν πολλοί περισσότεροι σταρ, αν σκεφτεί κανείς ότι στον κύκλο των φίλων του Ed Sheeran περιλαμβάνονται η Taylor Swift, ο Elton John και η Courteney Cox, μεταξύ άλλων.
Παρότι δεν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι, ο Ed Sheeran δεν μπόρεσε να προστατεύσει από τους παπαράτσι τη μικρή κόρη του, Lyra.Στο podcast εξέφρασε την αποστροφή του για τους παπαράτσι που περιμένουν να τη φωτογραφίσουν. Την πρώτη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση η Lyra ήταν τεσσάρων εβδομάδων.«Το βρίσκω πραγματικά ανατριχιαστικό και περίεργο. Είναι δίκαιο παιχνίδι όταν πρόκειται για μένα, έχω συμφωνήσει σε αυτό. Και η Cherry το δέχτηκε, μπήκε σε αυτή τη ζωή. Αλλά το βρίσκω περίεργο με τα παιδιά», ανέφερε ο Ed Sheeran.
 

Leave a Comment