Το εστιατόριο του Ed Sheeran στο Λονδίνο δυσκολεύεται λόγω των πιέσεων της πανδημίας, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η περιουσία του τραγουδιστή εκτιμάται σε 220 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.
Ο 30χρονος σταρ των charts μπορεί να είναι ένας από τους υψηλότερα αμειβόμενους στον κόσμο της μουσικής – είτε επικρατεί πανδημία είτε όχι – αλλά άφησε να εννοηθεί ότι έχει χάσει χρήματα με την επένδυσή του στο εστιατόριό του «Bertie Blossoms».Το φανταχτερό εστιατόριο, με έδρα το Δυτικό Λονδίνο, εγκαινιάστηκε από τον Ed Sheeran λίγο πριν η πανδημία του COVID-19 αναγκάσει το Ηνωμένο Βασίλειο να προχωρήσει σε lockdown τον Μάρτιο του 2020.
Ο τραγουδιστής δημιούργησε την επιχείρηση σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του Stuart Camp. Η ονομασία του εστιατορίου είναι ένας φόρος τιμής στις συζύγους των δύο ανδρών.Μετά την επαναλειτουργία του εστιατορίου έπειτα από μήνες lockdown, ο Ed Sheeran λέει ότι θα παλέψει για να ισορροπήσουν οι οικονομικές καταστάσεις της επιχείρησης.
Και αυτό πέρα από το γεγονός ότι μοίραζε κρασί με έκπτωση όταν προσπαθούσε να ενθαρρύνει τις παραγγελίες για take-away κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.
«Αν θέλετε να αποκτήσετε μία μικρή περιουσία στη βιομηχανία τροφίμων, θα πρέπει να ξεκινήσετε έχοντας μία μεγάλη περιουσία, είπε ο τραγουδιστής στο podcast «Table Manners» της συναδέλφου του Jessie Ware.«Είναι ένα από αυτά τα πράγματα όπου, εκτός αν είσαι ο Jamie Oliver ή ο Gordon Ramsay και έχεις πολλά εστιατόρια, είναι πολύ δύσκολο. Το ξεκίνημά του ήταν δύσκολο, καθώς άνοιξε δύο μήνες πριν την πανδημία», συνέχισε
Το εστιατόριο έχει χαρακτηριστεί «απλό» από την εφημερίδα «The Sun». Το μενού του περιέχει στρείδια που έχουν αλιευθεί στη γενέτειρα του Ed Sheeran, το Σάφολκ, μπριζόλα με παϊδάκια αξίας 24,50 λιρών, χειροποίητα πατατάκια και μια σειρά από αλκοολούχα ποτά.
«Υπάρχουν πραγματικά καλές μπύρες και καλά πράγματα στο μενού, αυτά που θα ήθελα στο μπαρ, βασικά», ανέφερε ο τραγουδιστής.
Ο Ed Sheeran πρόσθεσε ότι απολαμβάνει να επισκέπτεται την επιχείρησή του μετά τη μετακόμισή του από το Λονδίνο στην πολυτελή έπαυλή του στο Σάφολκ.
«Αγαπώ το Λονδίνο, αλλά όταν ζούσα εκεί με όλο το χρόνο ένιωθα παγιδευμένος και δεν έβγαινα συχνά έξω. Πίστευα ότι οι άνθρωποι νοιάζονταν περισσότερο. Τώρα που ζω στο Σάφολκ κατεβαίνω στο Λονδίνο για ένα βράδυ και απολαμβάνω τις εμπειρίες. Είμαι παιδί από το Σάφολκ και εκεί αισθάνομαι πιο άνετα», εξήγησε.
«Μπορώ να μπω σε μια παμπ και να δω ανθρώπους και να πω: “Εντάξει, αλλά στο Λονδίνο έχει πιο πολύ κόσμο”. Και υπάρχουν επίσης πολύ περισσότερα εστιατόρια για να ανταγωνιστείς», συμπλήρωσε.
 

Leave a Comment