Ο The Weeknd έκανε τους θαυμαστές του χαρούμενους μέσα από το τελευταίο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Memento Mori» στο Apple Music.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ του θα είναι έτοιμο «μέσα στο μήνα», ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του «Take My Breath».«Καλύτερα να είστε σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, γιατί έρχονται νέα», δήλωσε ο The Weeknd στην έναρξη του show και ο τίτλος της εκπομπής δεν άργησε να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Twitter στις ΗΠΑ.
Το νέο άλμπουμ του The Weeknd, το οποίο θα έχει πιθανότατα τον τίτλο «The Dawn», αναμένεται με μεγάλη προσμονή από το κοινό και οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, δεδομένης της θετικής απήχησης του προηγούμενου άλμπουμ του Καναδού καλλιτέχνη, του «After Hours» του 2020.
Μεταξύ των θεμάτων στα οποία αναφέρθηκε στο «Memente Mori», ο The Weeknd αποκάλυψε ότι μόλις ολοκλήρωσε ένα νέο μουσικό βίντεο και ότι τώρα ετοιμάζει μία ταινία μικρού μήκους για το HBO Max.
«Είναι ένα από τα αγαπημένα μου visuals όλων των εποχών», δήλωσε και ανέφερε ότι η συνεργασία του με την πλατφόρμα streaming έχει σχέση με το νέο άλμπουμ του. «Συνεργάστηκα με το HBO για να αποδώσω πλήρως την προσωπικότητα του νέου άλμπουμ», σημείωσε.
Πάντως αυτό δεν είναι το μοναδικό εγχείρημα που ετοιμάζει ο 31χρονος τραγουδιστής μαζί με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Αφού έσπασε πολλά ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία σε όλο τον κόσμο, ο The Weeknd πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Idol» του HBO.
Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από μια τραγουδίστρια της pop που συνάπτει ειδύλλιο με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη ενός club στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ο ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.
Ο The Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye, θα είναι συνυπογράψει το σενάριο του «The Idol» και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Reza Fahim και Sam Levinson, ενώ και οι τρεις θα αναφέρονται ως δημιουργοί της σειράς.
 

Leave a Comment