Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για μία μοναδική συναυλία τη  Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Γιάννης Πάριος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής, έρχεται στον Πειραιά να μας χαρίσει μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες του. Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε να μας θυμίζει την ομορφιά της ζωής μέσα από τα τραγούδια του έρωτα που έχει ερμηνεύσει.
Όπως είπε ο Μάνος Χατζιδάκις για αυτόν, συνεχίζει να δημιουργεί και να μας χαρίζει ρομαντικές βραδιές. Μια τέτοια μαγική βραδιά αγάπης υπόσχεται ο Γιάννης Πάριος για τη συναυλία του στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.Μία συναυλία με τραγούδια που παρουσιάζουν μια καριέρα πολλών δεκαετιών, γεμάτη επιτυχίες, τραγούδια σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που μας συντρόφευσαν σε χαρές, έρωτες αλλά και στεναχώριες.
Εν μέσω μιας πρωτοφανούς συγκυρίας, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος θα μας οδηγήσει στην όαση της μουσικής και θα μας θυμίσει όλα αυτά που τόσα χρόνια το ερωτικό τραγούδι μας προσφέρει. Ανεξίτηλες μελωδίες, μοναδικές ερμηνείες, συγκίνηση και ανθρωπιά.Ο Γιάννης Πάριος θα προσφέρει απλόχερα τη δύναμη της ψυχής του για να ταυτιστούμε μαζί του, να ενθουσιαστούμε και να συγκινηθούμε.Σε αυτή τη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά θα ερμηνεύσει τραγούδια που λάτρεψε από παιδί, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σε μια καλλίφωνη οικογένεια λουσμένη στο φως του Αιγαίου, τραγούδια σπουδαίων δημιουργών περασμένων δεκαετιών, τραγούδια αγαπημένα της δικής του γενιάς, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας και βέβαια τα άνθη από τη δική του κιβωτό τραγουδιών.Ο Γιάννης Πάριος θα φέρει μνήμες τρυφερές, θα θυμίσει τις καλύτερες στιγμές και θα μας μεταφέρει για λίγο σε έναν κόσμο που όλα γίνονται φωτεινά όταν ξεχύνεται η μουσική.
 

Leave a Comment