Η Selena Gomez αποκαλύπτει τη συνεργασία της με τον Camilo στο νέο single «999», που κυκλοφορεί από την Interscope Records / Universal Music.

Το «999» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες από τη φημισμένη σκηνοθέτρια Sophie Muller.Ακολουθώντας το γοητευτικό ρυθμό του τραγουδιού, το μουσικό βίντεο δείχνει τόσο τον Selena Gomez όσο και τον Camilo σε ένα οπτικά φυσικό περιβάλλον, το οποίο συνάδει με τον απλό και οργανικό χαρακτήρα του «999».Οι ερμηνείες της Selena Gomez και του Camilo είναι διαχρονικές και φυσικές, με τους δύο καλλιτέχνες να έχουν μία αληθινή και πραγματική σύνδεση ενώ τραγουδούν ανάμεσα σε ονειρικά σκηνικά.Την παραγωγή του κομματιού έκανε ο βραβευμένος με Grammy και Latin Grammy, Edgar Barrera σε συνεργασία με τους A.C. και Camilo.Η Selena Gomez δήλωσε για τη μουσική συνάντηση με τον Κολομβιανό καλλιτέχνη: «Ο Camilo είναι ένας φανταστικός τραγουδοποιός και τραγουδιστής που δείχνει με υπερηφάνεια τα κρυφά συναισθήματά του με ειλικρινή και ανοιχτό τρόπο, το οποίο είναι κάτι με το οποίο συνδεθήκαμε αμέσως. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα μαζί του».
Ο Camilo πρόσθεσε: «Η συνεργασία με τη Selena Gomez είναι μια τεράστια τιμή και μια τεράστια στιγμή στην καριέρα μου. Από την αρχή, το 999 γράφτηκε με βάση το χρώμα της φωνής της και δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε το όνειρο αυτής της συνεργασίας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και σημαίνει πολλά για μένα αυτό το όμορφο τραγούδι, σε συνεργασία με μια καλλιτέχνιδα που σέβομαι και παρακολουθώ τόσο καιρό».Το «999» είναι το πρώτο τραγούδι της Selena Gomez μετά την κυκλοφορία του ισπανόφωνου EP «Revelación» τον προηγούμενο Μάρτιο, το οποίο περιείχε τις latin επιτυχίες «Baila Conmigo» (με τη συμμετοχή του Rauw Alejandro) και «Selfish Love» (σε συνεργασία με τον DJ Snake).
Το «Revelación», ένας φόρος τιμής της τραγουδίστριας στις latin ρίζες της, έδειξε ότι η Selena Gomez χειρίζεται άψογα την ισπανική γλώσσα. Η κυκλοφορία του «999» εντείνει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό.
 
[youtube url=”https://youtu.be/cJTmumMot1U” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
 

Leave a Comment