Η P!nk δημοσίευσε στο Instagram ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη μνήμη του πατέρα της, Jim Moore, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
«Για πάντα», έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στη λεζάντα δύο φωτογραφιών στις οποίες χορεύει με τον πατέρα της, μία ως νεαρό κορίτσι και μία ως ενήλικας.Παρότι η αιτία θανάτου του Jim δεν έχει γίνει γνωστή, μόλις πριν από ένα χρόνο η P!nk ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι ο πατέρας της υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη.Τον Ιούλιο του 2020, όταν ο πατέρας της έσπασε την πλάτη του πέφτοντας από μια σκάλα, η 41χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι είχε ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο των χημειοθεραπειών του.
Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η P!nk έγραψε τότε στο Instagram ότι: «Είναι χαμογελαστός. Κάνει αστεία. Κάνει όλους τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα».
«Δέκα ώρες αργότερα είχε ήδη επιστρέψει στις παλιές συνήθειές του και μιλούσε για ναπάλμ, ελεύθερους σκοπευτές, ιούς και λακκούβες αίματος. Ω, μπαμπά. Πόσο καταπληκτικό είναι να σε βλέπω να περνάς σφυρίζοντας μέσα από την κόλαση», συνέχισε.
Νωρίτερα, η P!nk μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από τη στιγμή που είχε ανεβάσει τον πατέρα της στη σκηνή το 2007 για να τραγουδήσει ένα τραγούδι που έγραψε ενώ υπηρετούσε στον πόλεμο του Βιετνάμ.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η P!nk αποκάλεσε τον Jim το «πιο αγαπημένο της πρόσωπο σε όλο τον κόσμο», προσθέτοντας: «Έγραψε ένα τραγούδι πριν από 40 χρόνια στο Βιετνάμ. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό σήμερα γιατί είναι η κραυγή ενός στρατιώτη και τις παράγουμε κατά χιλιάδες».
Η P!nk αναφέρθηκε στον μοναδικό δεσμό που είχε με τον Jim, τον οποίο αποκαλούσε με αγάπη «μπαμπά – κύριο», σε μια ανάρτησή της για την Ημέρα του Πατέρα το 2018.
Με αφορμή την περίοδο που ο Jim έσπευσε να της συμπαρασταθεί μετά τον σύντομο χωρισμό της με το σύζυγό της Carey Hart το 2008, η P!nk έγραψε: «Ήταν ο άνθρωπός μου σε όλη μου τη ζωή. Έχει πολεμήσει τα τέρατα στην ντουλάπα μου και τα τέρατα που παρίσταναν τους διευθυντές σε σχολικά κτίρια, ό, τι θέλετε. Έχει αναμετρηθεί με τον κόσμο για μένα και έχει αναμετρηθεί μαζί μου, χωρίς να κάνει ερωτήσεις».
«Με έκανε να αισθάνομαι σημαντική. Με έκανε να πιστέψω ότι άξιζα να με αγαπούν. Μου έμαθε πώς να τα κάνω όλα μόνη μου. Και όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί, μου είπε να αγαπώ τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τα άστρα μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο, που ήταν αρκετά δυνατός όχι μόνο για να πολεμήσει τα δικά του τέρατα, αλλά και τα δικά μου, και τώρα των παιδιών μου», συνέχισε.
Κατά τη διάρκεια της βράβευσής με το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο Δόξας του Χόλιγουντ το 2019, η P!nk αναφέρθηκε στα λόγια σοφίας που της είχε πει στο παρελθόν ο πατέρας της.
«Σήμερα, για μένα, είναι ένας εορτασμός αυτού που μου δίδαξε ο πατέρας μου, και αυτό είναι: “Να είσαι αληθινός στον εαυτό σου”. Αν περπατήσετε κατά μήκος αυτής της λεωφόρου και κοιτάξετε αυτά τα ονόματα, υπάρχει μια δύναμη που κρύβεται. “Να είσαι αληθινός στον εαυτό σου”», περιέγραψε χαρακτηριστικά.
 
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment