Η Adele είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια μετά το διαζύγιο από τον Simon Konecki με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Paul Rich, στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι μάνατζερ γνωστών αθλητών, όπως του Lebron James..
Πρόσφατα οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να απολαμβάνουν ένα δείπνο στο γνωστό στέκι των διασήμων «Otium», με την Adele να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Ομολογουμένως δεν την έχουμε ξαναδεί τόσο σέξι και μάλλον ο λόγος είναι ο νέος της έρωτας.
Μόλις το ζευγάρι εντόπισε τους παπαράτσι που καραδοκούσαν για μία τους φωτογραφία, δεν έκανε καμία κίνηση που να εξέφραζε αγάπη ή τρυφερότητα, προκειμένου να μη δώσουν τροφή για σχόλια στα δημοσιεύματα.Όπως και την προηγούμενη φορά που την είχαμε δει να φοράει ένα εντυπωσιακό Vivienne Westwood παλτό σε αγώνα μπάσκετ, που εκείνη και ο σύντροφός της είχαν παρακολουθήσει, έτσι και στο νέο ραντεβού τους η Adele φόρεσε μία καρό φούστα της Βρετανίδας σχεδιάστριας, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Τη φούστα συνδύασε με ένα μαύρο μακρυμάνικο ζιβάγκο και ψηλές μαύρες μπότες.
 

Leave a Comment