Η Ellie Goulding κράτησε την εγκυμοσύνη της μυστική ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον «ωραίο, ιδιωτικό χρόνο».
 Η 34χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Caspar Jopling ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο και πήρε το όνομα Arthur.
Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην πρωινή εκπομπή «Lorraine» της βρετανικής τηλεόρασης γιατί αποφάσισε να κρατήσει την ευχάριστη είδηση κρυφή για τον εαυτό της μέχρι να φτάσει περίπου στις 30 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, η Ellie Goulding εξήγησε ότι ήθελε να αποφύγει τη δημοσιότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.
 «Για κάθε νέα μαμά είναι τρομακτικό και συνειδητοποίησα ότι είχα την ευκαιρία να είμαι μόνη μου και να εξοικειωθώ με όλα αυτά τα νέα συναισθήματα, τις ορμόνες και όλα αυτά τα πράγματα», ανέφερε.
«Και απλά το έκανα μόνη μου και το αντιμετώπισα μέρα με τη μέρα, και ήταν απλά μια ευκαιρία για μένα να καταλάβω τι συνέβαινε με το σώμα μου, το μυαλό μου. Ήταν μια ωραία, ιδιωτική περίοδος, αλλά προφανώς το μυστικό αποκαλύφθηκε», συνέχισε.
 Η Ellie Goulding περιέγραψε επίσης πώς καταφέρνει να συνδυάζει το νέο ρόλο της ως μητέρα με την καριέρα της ως τραγουδίστρια, σημειώνοντας ότι είναι «πρόκληση».
 «Είναι δύσκολο, επειδή είμαι πλέον εργαζόμενη μητέρα και επέστρεψα στο στούντιο τρεις ή τέσσερις εβδομάδες μετά τη γέννησή του. Οπότε είναι πρόκληση», είπε.
 «Αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ περισσότερη κατανόηση και υποστήριξη τώρα, ειδικά στη μουσική βιομηχανία, η δισκογραφική μου εταιρεία, το μάνατζμεντ μου, οι φίλοι μου, όλοι ήταν απίστευτοι και τόσο υποστηρικτικοί και λαμπροί, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό», τόνισε.

Αυτή η πρόκληση την έκανε επίσης να εκτιμήσει το γεγονός ότι μπόρεσε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της ενώ περίμενε τον γιο της.«Ήταν σίγουρα ευλογία το γεγονός ότι είχα αυτό το χρόνο για να διανύσω μια ήρεμη εγκυμοσύνη, να βρεθώ στη φύση και να τα απολαύσω όλα», εξήγησε.Η Ellie Goulding πρόσθεσε ς ότι λόγω της μητρότητας είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την ταυτότητα της καριέρα της, εξακολουθώντας να είναι εκεί για τον γιο της.«Το σχέδιό μου ήταν να γίνω η καλύτερη μαμά που μπορώ να γίνω και επίσης να διατηρήσω την ταυτότητά μου στη δουλειά μου και το έχω καταφέρει αυτό, οπότε αισθάνομαι καλά», είπε.Σε άλλο σημείο της συζήτησης, η Ellie Goulding αναφέρθηκε στο νέο βιβλίο της, «Fitter. Calmer. Stronger.», στο οποίο παρουσιάζει τις αγαπημένες της συνταγές μαγειρικές, τις αγαπημένες της ασκήσεις γυμναστικής και τις βασικές αρχές της γυμναστικής της.Όμως, το βιβλίο δεν ασχολείται μόνο με την υγεία και την ευεξία, καθώς τραγουδίστρια αναλύει επίσης το πέρασμά της στη μητρότητα.«Μαθαίνω κάτι κάθε ώρα της ημέρας αυτό το διάστημα με τον Άρθουρ, εξερευνώ τη μητρότητα», σχολίασε.«Μιλάω γι’ αυτό στο βιβλίο, διότι απλά ήρθε και άλλαξε τα πάντα και πρέπει να προσαρμοστείς. Μιλάω γι’ αυτό και είμαι πραγματικά ανοιχτή και ειλικρινής και έρχεται με τις προκλήσεις του, είναι κάτι που συμβαίνει μέρα με τη μέρα», πρόσθεσε η Ellie Goulding.

 

Πηγή: https://www.hit-channel.com/

 

Leave a Comment