Η Katy Perry δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει στην καριέρα της μέχρι σήμερα ένα βραβείο Grammy.

Η 36χρονη αστέρας της pop έχει λάβει 13 υποψηφιότητες για βραβείο Grammy κατά μήκος της δισκογραφικής πορείας της, αλλά δεν έχει πάρει ποτέ στο σπίτι της με ένα από τα χρυσά γραμμόφωνα των διάσημων μουσικών βραβείων.
Ωστόσο, η Katy Perry επεσήμανε στο τεύχος «Power of Women» του «Variety» ότι οι «αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»: Τα τραγούδια της έχουν συγκεντρώσει 50 δισεκατομμύρια streams και έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 48 εκατομμυρίων δίσκων, οπότε δεν χρειάζεται ένα βραβείο Grammy για να αποδείξει την επιτυχία της.
Όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει ένα βραβείο Grammy, απάντησε: «Όχι, έχω προταθεί 13 φορές στο παρελθόν. Για να είμαι ειλικρινής, πηγαίνω πάντα με βάση τους αριθμούς και αυτοί δεν λένε ψέματα. Και είμαι καλά με αυτό. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και αυτό είναι υπέροχο, αλλά οι αριθμοί είναι αριθμοί. Τα μαθηματικά είναι ιερά».
Η Katy Perry ανέφερε επίσης ότι ετοιμάζει συνεχώς νέα μουσική και αποκάλυψε ότι το επόμενο άλμπουμ της θα έχει ως πηγή ενέργειας την αγάπη.«Γράφω πάντα, με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, σκαλίζω το επόμενο γλυπτό μου. Υπάρχει τόσο πολλή αγάπη από πίσω του», είπε.«Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη, η οποία είναι υπέροχη, γιατί νιώθω ότι έχω γράψει πολλά (τραγούδια) από την οπτική γωνία της λαχτάρας και της επιθυμίας, όμως μερικές φορές δεν νιώθω ότι γνωρίζω πως είμαι επαρκής ακριβώς όπως είμαι», συνέχισε.
Ή γράφω αυτά τα δυναμωτικά τραγούδια για να βοηθήσω τον εαυτό μου να θυμηθεί ότι είναι επαρκής. Είναι σαν μια κουβέρτα αγάπης. Είμαι ενθουσιασμένη», σχολίασε για το νέο άλμπουμ της.
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Katy Perry ήταν το άλμπουμ «Smile» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020, μόλις μια ημέρα μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.
 

Leave a Comment