Η Selena Gomez έχει μια «υγιή» σχέση με τα social media από τότε που αποφάσισε να αναθέσει στη βοηθό της τη διαχείριση των λογαριασμών της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια διέγραψε από το τηλέφωνό της εφαρμογές όπως το Instagram και το Twitter πριν από τρία χρόνια και πλέον δημοσιεύει στις συγκεκριμένες πλατφόρμες στέλνοντας τις φωτογραφίες και τις λεζάντες στη βοηθό της μέσω γραπτού μηνύματος, η οποία στη συνέχεια τις δημοσιεύει για λογαριασμό της.Η Selena Gomez, η οποία κάποτε διέθετε τον λογαριασμό με τους περισσότερους followers στο Instagram, λέει ότι ο νέος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έσωσε τη ζωή της».«Κάνω όλες τις αναρτήσεις μου μέσω γραπτού μηνύματος στη βοηθό μου και τη λεζάντα που θέλω», εξήγησε μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού «WWD Beauty Inc».
«Το λέω αυτό επειδή αυτό είναι ένα τεράστιο, σημαντικό μέρος του λόγου για τον οποίο αισθάνομαι ότι είμαι πιο υγιής από ποτέ. Είμαι εντελώς ανυποψίαστη, στην πραγματικότητα, για το τι συμβαίνει στην pop κουλτούρα, και αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Και ίσως αυτό να μην κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά για μένα, μου έσωσε πραγματικά τη ζωή», συνέχισε.Η Selena Gomez επέλεξε να προχωρήσει σε δραστική αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θεωρούσε ότι η προσωπική ζωή της εξαπλωνόταν στο διαδίκτυο «ανεξέλεγκτα».
«Για να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν ότι αυτές είναι πάρα πολλές πληροφορίες. Είναι πάρα πολλά από την προσωπική μου ζωή που διαδίδονται παντού και απλά φαινόταν ανεξέλεγκτο. Ένιωθα ότι οι σκέψεις μου και όλα όσα κατανάλωνα περιστρέφονταν γύρω από ένα εκατομμύριο διαφορετικούς άλλους ανθρώπους στον κόσμο που έλεγαν καλά και κακά πράγματα», παραδέχτηκε.
«Και σκέφτηκα: “Γιατί να το κάνω αυτό; Δεν κερδίζω τίποτα από αυτό. Τίποτα δεν μου δίνει ζωή”. Και απλά λύγισα και το ξεπέρασα», πρόσθεσε.Αρχικά, η Selena Gomez ήθελε να διαγράψει εντελώς τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά πείστηκε από την ομάδα της να τους κρατήσει.
«Είμαι χαρούμενη που δεν το έκανα, επειδή είναι ένας τόσο υπέροχος τρόπος να παραμένω συνδεδεμένη και όταν το κάνω, με κάνει ευτυχισμένη να γνωρίζω ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής και αληθινή απέναντι στον εαυτό μου», είπε.
 

Leave a Comment