Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα trailer για την επερχόμενη βιογραφική δραματική ταινία «King Richard», στο οποίο παρουσιάζει μία πρόγευση από το πρωτότυπο τραγούδι της Beyoncé με τίτλο «Be Alive».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί πρωταγωνιστεί ο Will Smith στο ρόλο του Richard Williams, του πατέρα και προπονητή των επαγγελματιών αθλητριών του τένις Venus και Serena Williams, τις οποίες υποδύονται η Saniyya Sidney και η Demi Singleton, αντίστοιχα.
Στο νέο trailer της ταινίας ο Richard Williams προσπαθεί να πείσει τους συλλόγους τένις να δεχτούν τις κόρες του. Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, ο Richard λέει στη σύζυγό του, Oracene «Brandi» Williams, την οποία υποδύεται η Aunjanue Ellis: «Πρέπει απλά να μείνουμε πιστοί στο σχέδιο. Έχουμε δύο πρωταθλήτριες στο άλλο δωμάτιο».O Richard συνεχίζει να αμφισβητείται για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να διαχειριστεί την καριέρα της Venus και της Serena του και για την αμέριστη υποστήριξή του στο ταλέντο τους.
Οπλισμένος με ένα ξεκάθαρο όραμα και ένα θαρραλέο σχέδιο 78 σελίδων, ο Richard Williams είναι αποφασισμένος να καταφέρει να περάσει τις κόρες του στην ιστορία. Η Venus και Serena κάνουν προπόνηση στα εγκαταλελειμμένα γήπεδα τένις του Κόμπτον της Καλιφόρνιας – με ήλιο ή βροχή – και διαμορφώνονται από την ανυποχώρητη δέσμευση του πατέρα τους και την ισορροπημένη ματιά και την οξυδερκή διαίσθηση της μητέρας τους, αψηφώντας τις φαινομενικά ανυπέρβλητες πιθανότητες.Προς το τέλος του trailer της ταινίας «King Richard», η Venus αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο από τον οποίο αναμένεται να χάσει και στο βάθος ακούγεται το νέο τραγούδι της Beyoncé με τίτλο «Be Alive».
«Κοίτα πώς παλεύουμε να μείνουμε ζωντανοί», τραγουδά η Beyoncé στο απόσπασμα, καθώς η Venus Williams διαψεύδει τις προβλέψεις.
 Το «King Richard» θα κυκλοφορήσει επίσημα στους αμερικανικούς κινηματογράφους και στην πλατφόρμα του HBO MAX στις 19 Νοεμβρίου. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride τον περασμένο μήνα και θα κλείσει το AFI Fest με μια προβολή στο TCL Chinese Theatre του Χόλιγουντ στις 14 Νοεμβρίου.
 Στην ταινία «King Richard» πρωταγωνιστούν επίσης οι Tony Goldwyn, Jon Bernthal, Andy Bean, Kevin Dunn και Craig Tate.
 
[youtube url=”https://youtu.be/FIsNbpJIa6k”]
 
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment