Η Billie Eilish αντεπιτίθεται στα δύο μέτρα και δύο σταθμά που ισχύουν για τις γυναίκες στη μουσική βιομηχανία.
Η νεαρή αστέρας της pop μίλησε στο περιοδικό «Elle» για το νέο άλμπουμ της και τις προσπάθειες που καταβάλλει να διαχειριστεί τη φήμη και απάντησε στον αυστηρή κριτική που δέχεται στο διαδίκτυο.
Αφού επισήμανε το άγχος που αισθάνεται για την ασφάλεια της μετά τη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης της κατοικίας της στο διαδίκτυο, τοποθετήθηκε επί του «ανελέητου σχολιασμού» που δέχεται για τη ζωή της, από τη σεξουαλικότητά της μέχρι τον τρόπο που ντύνεται.
«Ναι, αυτό είναι υπόθεση όλων των άλλων, σωστά; Όχι. Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άνδρες; Ήθελα απλώς να κάνω ένα τραγούδι μια φορά και μετά συνέχισα να κάνω τραγούδια. Ποτέ δεν είπα: “’Ει, δώστε προσοχή στη ζωή μου”», ανέφερε.Η Billie Eilish περιέγραψε επίσης τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει η ατελείωτη κριτική τους ανθρώπους γύρω της.
«Όλοι οι φίλοι μου ξέρουν ότι δεν θέλω να βλέπω τίποτα (από τα αρνητικά σχόλια). Όταν μου στέλνουν κάτι κακό, πονάει η ψυχή μου», παραδέχτηκε.Πάρτε για παράδειγμα τα σχόλια που αφορούν την ένδυσή της. Για πολλά χρόνια φορούσε φαρδιά ρούχα ώστε o κόσμος να μην μπορεί να δει το σώμα της και, επομένως, να μην μπορεί να το σχολιάσει.Πρόσφατα, η Billie Eilish άρχισε να πειραματίζεται με διαφορετικά looks.
Είτε πρόκειται για το εμπνευσμένο από τη Marilyn Monroe φόρεμα Oscar de la Renta που φόρεσε στο Met Gala του 2021 είτε για τον κατά παραγγελία κορσέ του Valentino που φόρεσε για τη φωτογράφησή της για την «British Vogue», της αρέσει να αλλάζει το στιλ της.
Ωστόσο φαίνεται πως ό, τι και αν επιλέγει να φορέσει, πολλοί άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να πουν τη γνώμη τους.
«Τις προάλλες, αποφάσισα να φορέσω ένα μπλουζάκι. Δεν ήταν καν ένα προκλητικό μπλουζάκι. Αλλά ξέρω ότι ο κόσμος θα πει: «Θεέ μου, ντύνεται σέξι και προσπαθεί να κάνει μια δήλωση»», συνέχισε. «Και εγώ απαντώ: ‘Όχι, δεν το κάνω αυτό. Έχει 500 βαθμούς έξω και θέλω απλώς να φορέσω ένα μπλουζάκι»», είπε.
 

Leave a Comment