Ο Elton John επανέλαβε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τις περιοδείες.Ο θρυλικός μουσικός δήλωσε στην αμερικανικής εκπομπή «Today» και στον Carson Daly ότι ανυπομονεί να περάσει χρόνο με την οικογένειά του μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας του «Farewell Yellow Brick Road» την άνοιξη του 2023.
«Θα είμαι 76 ετών όταν τελειώσει η περιοδεία. Δεν ξέρω πόσος χρόνος θα μου έχει απομείνει στη γη. Έχω πάρει αρκετά χειροκροτήματα. Δεν θέλω να συνεχίσω να ταξιδεύω. Δεν θέλω να είμαι μακριά από την οικογένειά μου», σημείωσε.Ο Elton John έχει με τον σύζυγό του David Furnish δύο γιους, τον 8 ετών Elijah και τον 10 ετών Zachary. «Σύντομα θα γίνουν έφηβοι. Πρέπει να είμαι μαζί τους», είπε.
Ο Βρετανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε για πρώτη φορά την πρόθεσή του να διοργανώσει μία αποχαιρετιστήρια περιοδεία το 2018, λέγοντας στον Anderson Cooper του CNN: «Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει στη ζωή μου. Πριν από δέκα χρόνια, αν με ρωτούσατε αν θα σταματούσα τις περιοδείες θα έλεγα όχι. Αλλά αποκτήσαμε παιδιά και αυτό άλλαξε τη ζωή μας».Η παγκόσμια περιοδεία «Farewell Yellow Brick Road» του Elton John ξεκίνησε το 2018 και συνάντησε στο δρόμο της σειρά καθυστερήσεων.Οι συναυλίες της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική αναβλήθηκαν δύο φορές λόγω του COVID-19 στις αρχές του 2020. Τον Σεπτέμβριο, η συνέχεια της περιοδείας αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς ο Elton John υπέστη έναν «οδυνηρό» τραυματισμό στο ισχίο στα τέλη του καλοκαιριού.
«Παρά την εντατική φυσιοθεραπεία και τη θεραπεία από ειδικούς, ο πόνος συνέχισε να επιδεινώνεται και οδηγεί σε αυξανόμενες δυσκολίες στην κίνηση». Μου συνέστησαν να υποβληθώ σε εγχείρηση το συντομότερο δυνατό για να επανέλθω σε πλήρη φυσική κατάσταση και να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές», εξήγησε σε δήλωσή του ο Elton John.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment