Ο Ed Sheeran είναι «uπερήφανος» που έχει γίνει «ειδικός στην αλλαγή πάνας».

Ο τραγουδιστής ένιωθε «άχρηστος» από τότε η σύζυγός του Cherry γέννησε την κόρη τους Lyra τον Αύγουστο του 2020, επειδή εκείνη θήλαζε και έτσι ένιωθε ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα για εκείνες, εκτός από το να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού και να αλλάζει το μωρό.«Όταν γεννήθηκε η Lyra, δεν είχα νιώσει ποτέ πιο άχρηστος ως άνδρας. Ακόμη και στο νοσοκομείο είναι όλα έξω από τα χέρια σου. Έτσι, όταν η Cherry θήλαζε, έλεγα: “Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω;”. Και αυτό που μπορούν να κάνουν οι άντρες είναι να κάνουν όλες τις πάνες και το μαγείρεμα, οπότε αυτό έκανα», είπε στην εφημερίδα «The Sun».«Μεγάλωσα και το απολάμβανα, ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι απαραίτητος σε μια κατάσταση όπου διαφορετικά δεν αισθανόμουν πραγματικά απαραίτητος, έτσι έγινα ειδικός στην αλλαγή πάνας», συνέχισε.
«Η Cherry αστειεύεται ότι έχει αλλάξει περίπου τρεις πάνες, αλλά είμαι υπερήφανος γι’ αυτό, είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω, αλλά εκείνη κάνει κυριολεκτικά όλα τα υπόλοιπα», τόνισε.Ο Ed Sheeran είναι «uπερήφανος» που έχει γίνει «ειδικός στην αλλαγή πάνας».
Ο τραγουδιστής ένιωθε «άχρηστος» από τότε η σύζυγός του Cherry γέννησε την κόρη τους Lyra τον Αύγουστο του 2020, επειδή εκείνη θήλαζε και έτσι ένιωθε ότι δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα για εκείνες, εκτός από το να αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού και να αλλάζει το μωρό.
«Όταν γεννήθηκε η Lyra, δεν είχα νιώσει ποτέ πιο άχρηστος ως άνδρας. Ακόμη και στο νοσοκομείο είναι όλα έξω από τα χέρια σου. Έτσι, όταν η Cherry θήλαζε, έλεγα: “Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω;”. Και αυτό που μπορούν να κάνουν οι άντρες είναι να κάνουν όλες τις πάνες και το μαγείρεμα, οπότε αυτό έκανα», είπε στην εφημερίδα «The Sun».
«Μεγάλωσα και το απολάμβανα, ήταν το μόνο πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι απαραίτητος σε μια κατάσταση όπου διαφορετικά δεν αισθανόμουν πραγματικά απαραίτητος, έτσι έγινα ειδικός στην αλλαγή πάνας», συνέχισε.
«Η Cherry αστειεύεται ότι έχει αλλάξει περίπου τρεις πάνες, αλλά είμαι υπερήφανος γι’ αυτό, είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω, αλλά εκείνη κάνει κυριολεκτικά όλα τα υπόλοιπα», τόνισε.
 
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment