Το δεύτερο trailer της ταινίας «House Of Gucci» δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει περισσότερες σκηνές γεμάτες ένταση και δράμα των χαρακτήρων που υποδύονται η Lady Gaga και ο Adam Driver.

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott βασίζεται στην ιστορία της Patrizia Reggiani (Lady Gaga), η οποία ενορχήστρωσε τη δολοφονία του συζύγου της και επικεφαλής του οίκου μόδας Gucci, Maurizio Gucci (Adam Driver), αφότου της πρόσφερε 650.000 δολάρια για διακανονισμό του διαζυγίου τους.Το «House of Gucci» είναι εμπνευσμένο από τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας πίσω από τον ιταλικό οίκο μόδας Gucci, σημειώνεται στην επίσημη περιγραφή της ταινίας.Εκτείνεται σε τρεις δεκαετίες αγάπης, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και τελικά δολοφονίας και βλέπουμε τι σημαίνει ένα όνομα, τι αξίζει και μέχρι πού φτάνει μια οικογένεια για τον έλεγχο, αναφέρεται.Το νέο teaser δείχνει την πρώτη συνάντηση της Patrizia Reggiani και του Maurizio Gucci, τον γάμο τους, καθώς και τη μοιραία κατάληξη. τον γάμο τους, καθώς και τη μοιραία κατάληξη.
 Οι σκηνές από τα ντίσκο πάρτι, τα μεγαλειώδη αρχοντικά και τα πολυτελή ταξίδια δίνουν μια γεύση από τον εξωφρενικό και επικίνδυνο τρόπο ζωής της παγκοσμίου φήμης ιταλικής οικογένειας.
 
[youtube url=”https://youtu.be/CO3ez9fXfWE” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
 
«Gucci. Ήταν ένα όνομα που ακουγόταν τόσο γλυκό, τόσο σαγηνευτικό», λέει η Lady Gaga, με ιταλική προφορά στην αρχή του συναρπαστικού trailer. «Τα είχαν όλα, πλούτο, στυλ, εξουσία», λέει, καθώς δεκάδες άνδρες παλεύουν έξω από μια ιταλική βίλα. «Ποιος δεν θα σκότωνε γι’ αυτό;».Στο trailer εμφανίζονται επίσης ο Al Pacino στο ρόλο του Aldo Gucci, ο Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci, η Salma Hayek στο ρόλο της Pina Auriemma και ο αγνώριστος Jared Leto στο ρόλο του Paolo Gucci.«Η Gucci είναι αυτό που λέω ότι είναι», λέει ο πατριάρχης Aldo Gucci στην Patrizia Reggiani. «Αυτό δεν είναι ένα γυναικείο παιχνίδι. Να το θυμάσαι αυτό», τονίζει.
Αλλά η πραγματική πρωταγωνίστρια είναι η Lady Gaga, η οποία ανάβει τσιγάρα, πίνει μαρτίνι και σχεδιάζει την εκδίκησή της για να γίνει μαφιόζος στα μισά του τρέιλερ. «Ποιος κάνει τι;», λέει σε κάποιους σκοτεινούς χαρακτήρες, πριν τους δώσει μια ανατριχιαστική εντολή: «Μην αστοχήσετε».
Η ταινία «House Of Gucci» (Ο Οίκος Gucci) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου.
πηγή: hit-channel.com

Leave a Comment